Cağlayan Adalet Sarayı ’nda bir erkek şahıs intihar etti. Adliyenin 6. katına cıkarak atlayan kişinin ağır yaralandığı oğrenildi. Şahıs hakkında henuz detay verilmezken, adliye ve cevresinde guvenlik onlemleri alındı.
Cağlayan Adliyesi ’nde bir kişi 11.45 sıralarında intihar etti
Adliyenin ust katlarından atlayan kişi, adliyenin atruim alanına duştu. Olduğu sanılıp uzerine gazete kağıdı ortulen i.O ’nun yaşadığı sağlık ekipleri tarafından belirlendi
Hastaneye goturulduğu sırada sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılan kişi hastaneye kaldırıldı, ancak yaşamını yitirdi
İstanbul 56. Asliye Ceza Mahkemesi ’nde ‘alkollu arac kullanmak ’ sucundan yargılandığı ve duruşma sebebiyle adliyeye gelen 35 yaşındaki i.O ’nun intiharına ilişkin inceleme başlatıldı
Ote yandan olay sırasında orada bulunan gorgu tanıkları ise Twitter ’dan o anları paylaştı Az once Cağlayan Adliyesi'nin orta yerinde bir kişi intihar etti.
Turkiyenin ozeti gibi…#Susamam pic.twitter.com/hcgClcieBV
— Ayşe Aydoğdu (@ay_moon_ay) November 7, 2019
Az once istanbul cağlayan adliyesinde biri kendini 6. Kattan atarak intihar etti. Gozumuzun onunde adam attı kendini
— S.Allstar (@benceserbest) November 7, 2019
Cağlayan adliyedeyim. Kendime gelemiyorum.
— mertkan (@mertkantweet) November 7, 2019
1. Olay kısa surede sosyal medyanın gundemine oturdu. Pek cok kişi tepkilerini dile getirdi Dort kardeşin intiharı, otizmli cocukları okulda yuhalayan anneler, az once Cağlayan Adliyesi'nde bir intihar daha. Halbuki ben daha "şehir hastanelerinin muşterisi artacak inşallah" cumlesini duşunmemi bitirmemiştim. Turk vatandaşına 24 saat yetmiyor kahırlanmaya.
— libripens (@turkayogl) November 7, 2019
2. Cağlayan Adliyesi'nde bir vatandaş 6. kattan atlayıp intihar etti.
Fatih'te 4 kardeş siyanur icerek intihar etti.
Aksaray'da ozel eğitim sınıflarının kapatılmasını isteyen veliler otizmli oğrencileri yuhaladı.
Gundem konularımıza bakınca insan nerede yaşadığını sorguluyor.
— Neslihan Oğuzhan (@neslihanog) November 7, 2019
3. Cağlayan Adliyesi ’nde bu ilk intihar vakası değil- Başsavcılık harekete ne zaman gececek ? Korkuluk yapmak bu kadar mı zor? Sorunu olmayanın gelmediği bir yer bunları ongormek icin kahin olmaya gerek yok…
— OzgecanSırma (@OzgecansR) November 7, 2019
4. Cağlayan Adliyesi'nde bir vatandaş kendisini 6. kattan boşluğa bırakarak intihar etti.
Dunde yoksulluktan, Fatih ’te 4 kardeş siyanur icerek intihar etmişti canım ulkemin guzel insanlarına neler oluyor..🕊 #intihar pic.twitter.com/Yrk8q9qq9m
— Furkan TURKAN (@Fturkann) November 7, 2019
5. Cağlayan Adliyesi ’nde yaşanan ilk intihar girişimi değil. Bir tanesine denk gelmiştim. Toplumsal yok oluşun bir sonraki adımı kendine zarar vermek yerine başkalarına, başka şeylere zarar vermek olacağı acık. Bu insanlar ne anlatmak istiyor?
— Merve (@AkcicekMerve1) November 7, 2019
6. "Evde cinayet, tramvay arabasında zina!"
Cağlayan Adliyesi'nde, İstanbul Adalet Sarayı'nda DA İNTİHAR! pic.twitter.com/yORfkwFpkQ
— Omer Ağdoğan (@omeragdogan) November 7, 2019
7. Ulke olarak hic iyi değiliz.
İstanbul Cağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda bir kişi adliyenin ust katlarındaki korkuluklardan aşağıya atladı. #Susamam pic.twitter.com/tGh2MjEijl
— Fuat Ozhan 🇹🇷 (@fuatozhan) November 7, 2019
8. #Susamam Nasıl susabilirim ki
Cağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda bir vatandaş adliyenin 6. katından atlayarak intihar etti.
İnsanlarımız ekonomik cokuntu icinde. YetkilİerİN intiharların nedenleri araştırıp gereken cozumleri uretmeliler. pic.twitter.com/iht0qH8tUo
— selcuk sungurtekin (@selcuksongurtek) November 7, 2019
9. Cağlayan Adliyesi'nde bir vatandaş kendisini 6. kattan aşağı atarak intihar etti.
Dun yoksulluktan, belki bugun de adaletsizlikten!.. pic.twitter.com/Q0zIe6kxF3
— Aslıhan Elibol (@Elibol24) November 7, 2019
Kaynak: 1