Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda bir tuhaf tutarsızlıklar oluyor. Belki elektrik ile alakalı olabilir diye voltaj regulatoru satın aldım. Superlight mouse kullanıyorum ve mouse Hz 1000 yaptığım zaman oyun ici tutarsızlıklar iyice artıyor. Bu yuzden 500 Hz yaptım. Bildirim hızını değiştirince Logitech uygulamasında guc tuketimi daha duşuk oluyor. Bu arada yaşadığım yerdeki evler genelde en az 20 senelik oluyor. Elektrik hatları belki kotu olabilir. Bu alet işime yarayacaktır diye umuyorum. Bir şey merak ediyorum ama. Regulatoru direkt duvarın prizine mi takmam gerek? Arada akım korumalı bir 3'lu priz olsa fark eder mi? İkinci sorum yine benzer. Regulatorden cıkış yapan prizlere 3'lu taksam yine fark eder mi? Elektrikten anlayan varsa ve yardımcı olursa sevinirim. Satın aldığım urun bu. Gelecek carşamba gunu bende olacak.

Schneider Electric APC LS1500-RS 1500VA/750W 3 Schuko Cıkış Otomatik Voltaj Regulatoru - LS1500-RS : Amazon.com.tr: Bilgisayar Schneider Electric APC LS1500-RS 1500VA/750W 3 Schuko Cıkış Otomatik Voltaj Regulatoru - LS1500-RS : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr