Merhaba ben Mirza bu yaz 20 gunluğune memleketimde olursam yapmak istediğim bir şey var oda "ucan kuvet" tasarımını zihnimde yaptım fakat bir sorun bana 4 tane guclu pervane ve motor lazım bu aletin yerden en az 1.5 metre yukselmesi gerek bu motorları birleştirip calıştırmam programlama gerektirir mi? Cunku ben daha cok donanımla ilgileniyorum, ha bu arada bu aletin sadece govdesi kuvet ve benzeri bir şeyden olucak havada banyo yapmak değil amacım sizce bu mumkun mu ?

Hangi parcalar gerek ? (Coğunu hurda olarak temin edeceğim o yuzden pek maliyetli olmaz herhÂlde).
13 yaşındayım bu yaşta sahip olduğum donanım bilgisiyle bu aracı yapabilir miyim ?
Cok mÂliyetli olur mu ?
Programlama gerektirir mi?
Mumkun mu?

Ha bu arada bu aletin altına 1 tane daha pervane ekliycem ama bu bir sopaya bağlı olacak ve bu sopa da kuvete dik yerleştirilicek daha basit anlatırsam kuvetin tabanını delicem oraya dik bir şekilde sopamı takıcam altta kalan kısma motoru takıcam ustte kalan kısmı da direksiyon yapıcam ve onu cevirdikce cubuk donecek cubuk dondukce motor donucek onunla beraber hava aracımın yonu değişecek .
Bana temelde şundan lazım: