Sokakta gorduğumuz duvar yazıları coğu zaman bizi guldururken duşunduruyor. Bazen bir aşk hikÂyesi goruyoruz duvarlarda bazen de herhangi bir şeye edilen bir isyan… Coğu zaman bu atarlı sozleri kimlerin yazdığını bilmiyoruz ama bir şekilde ortak bir noktada buluşup iletişim kuruyoruz o yazılar sayesinde.
Son donemin unlu isimlerinden ve Leyla ile Mecnun, Bana Masal Anlatma gibi onemli yapımlarda imzası olan Burak Aksak OT Dergi ’de yer alan bir sozuyle konuşuluyor. Bircok insan tarafından hem edebi hem de verdiği mesaj acısından eleştirilen sozu bize de bazı duvar yazılarını hatırlattı…
Burak Aksak Eserlerine Ulaşmak İcin Tıkla!
İşte Burak Aksak ’ın OT Dergi ’de yer alan sozu… Karısının astımı olduğu icin sigarayı bırakan adam #seniseviyorum demese de olur lan! #BurakAksak #OTdergi pic.twitter.com/yaYHN4bySb
— otdergi (@otdergi) 19 Kasım 2017
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. Burak Aksak ’ın bu sozune sosyal medyadan tepkiler gecikmedi normal bir erkek karısı astım olduğu icin kızıp sigara dumanını ustune ustune uflemeli. o yuzden burak aksak ’ın adamı edebiyata konu olmuş. pic.twitter.com/KrW5J8wBDp
— aman (@amankaptan) 20 Kasım 2017
Burak Aksak Eserlerine Ulaşmak İcin Tıkla!
2. 3. Burak Aksak hakkındaki fikrim tam oluşmamıştı ama kararımı verdim emrah serbes tayfaya dahil ediyorum.. pic.twitter.com/zTtKXajPTz
— P (@bibakunin) 20 Kasım 2017
4. 5. pic.twitter.com/eAlVoEzxQB
— aufhebung (@_aufhebung) 19 Kasım 2017
6. 7. Burak Aksak Eserlerine Ulaşmak İcin Tıkla!