abiler bugun okulda 2 cocuk tanıyom ikisinde kız erkek tabi cıkıyolardı sarmas dolas bizim sınıftan sınıfa geldi bir kız bağırdı cağırdı dedi berkaydı o hıyarın adı işte simay dı o kızda teklif etmis fln ortalık dalavereye verildi benim gibi bi hıyar arkadasımda var işte herkes girişiyodu o suratına attı patakutetede ben sırtına caktım işte ağladı ama ben vurmadım dedim hocalar bizim 2mizi goturdu habire sordu boşa boşa yemin ettim arkadaslarda daldı 10 kisi giristik adamın omir iligi zedelenmis iste abiler ben vurmadım dedim falan ama ben vurdum cok sert hemde cıt diye ses geldi adam bağıra bağıra oldu napcam cok pismanım o kızda bayılmıs iste nasıl bu kadar sert vurdum bilmioyom en son hastanedelerdi nolur bana 10 kisi giristik onların uste atsam ben ceza alırmıyım arkadas dedi mahkemelik olucaz valla ama kimse bilmiyo ben vurdum solemedim kimseye nolur bana nolur yardım edin soliyimmi herkese ben vurdum yoksa ihaleyi başka elemanamı yıkayım kırılmısmıdır adamı tasıyarak goturduler adım cıkmıs 9a inmez 8e.....
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- Abiler Adamın Omiriligini ben kırdım galiba