Meral Avcı Biyografisi 8 Şubat 2016 tarihinde başlayan İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı. Meral Avcı, 1987 yılında Ardahan ’da doğmuştur. istanbul ’da yaşamaktadır. Meral Avcı, Universitede Okul Oncesi Eğitim ve Psikolojisi eğitimi alarak mezun olmuştur. Ayrıca ozel bir sanat okulunda Fashion designer eğitimi alırken iş temposu yuzunden ikinci eğitimini yarım bıraktı.
Seyahat etmek, ata binmek, yuzmek, plates velmez hobileri arasındadır. Kendi sesini beğenmese de şarkı soylemeyi cok seviyor. Sinemaya gitmek, acık havada yuruyuş yapmak, ailesi ile vakit gecirmek en sevdiği şeyler arasındadır. 2015 yılında TV 8 ’de gosterilen Utopya yarışmasına da katıldı.
Meral Avcı, 8 Şubat 2016 tarihinde TV 8 ekranlarında yeni yarışmacılarla yeniden başlayan İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı. Yine Oyku Serter'in sunuculuğunu yapacağı yarışmada juri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya, ve Uğurkan Erez olacak. Yarışmacılar ise Bahar Candan, Dicle Turgal, Dilara Rabia Yaşar, Esin Cepni, Melike Camlıoğlu, Meral Avcı, Ozge Sarı, Selay Topcuoğlu, Tuğba İldiz, Yağmur Taktaş, Yeşim Aydın, Zeynep Vuran olacaktır.
8 Nisan 2016 gecesi yapılan İşte Benim Stilim yarışması finalinde 6. Sezonun birincisi Yeşim Aydın oldu.