Melike Camlıoğlu Biyografisi 8 Şubat 2016 tarihinde başlayan İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı. Melike Camlıoğlu, 19 Mart 1997 tarihinde Ankara Kecioren ’de İzmir Tireli anne babanın iki kız cocuğundan kucuğu olarak doğmuştur. Babasının gorevi gereği Turkiye'nin bircok yerini tayinlerle gezen Melike Camlıoğlu oğrenimine bircok yerde başlayıp en son Tire Oğretmen Melahat Aksoy Sosyal Bilimler Lisesinden mezun oldu.

2015 yılında kazandığı İstanbul, Yıldız Teknik Universitesi Sanat Yonetimi bolumunde okumaktadır. Ayrıca olup ozel bir kurumundan spikerlik eğitimi almıştır. Her gun farklı giyinme gibi bir derdi olmadığını soyleyen Melike Camlıoğlu, gezmeyi cok sever ve “herkesin modası kendine” anlayışına sahip olup uzerine yakışanı giyer. "Pahalı eşyalar tarz olur " anlayışında değildir.
Melike Camlıoğlu, 8 Şubat 2016 tarihinde TV 8 ekranlarında yeni yarışmacılarla yeniden başlayan İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı. Yine Oyku Serter'in sunuculuğunu yapacağı yarışmada juri koltuğunda ise Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya, ve Uğurkan Erez olacak. Yarışmacılar ise Bahar Candan, Dicle Turgal, Dilara Rabia Yaşar, Esin Cepni, Melike Camlıoğlu, Meral Avcı, Ozge Sarı, Selay Topcuoğlu, Tuğba İldiz, Yağmur Taktaş, Yeşim Aydın, Zeynep Vuran olacaktır.
8 Nisan 2016 gecesi yapılan İşte Benim Stilim yarışması finalinde 6. Sezonun birincisi Yeşim Aydın oldu.