Bazı sozler vardır ki, sanki bizim icin veya biz soyleyelim diye bulunmuş gibi gelir. İşte bu tarz sozleri hepimiz cok seviyoruz. Neden mi? Cunku bu sozleri sosyal medyada paylaşabiliyor ve istediğimiz kişilere soyleyebiliyoruz. Peki sosyal medyada paylaşmalık sozler desek aklınıza ne gelir? Tabii ki de kapak sozler. Şimdi “ben buraya yanlışlıkla geldim, bir bakıp cıkacağım” klişesini bir kenara bırak ve sana hitap eden en guzel kapak sozler hangileri diye bir bak. Ardından beğendiğini alıp dilediğince kullan…
Kapak sozler
Başlamadan once soyleyelim; buradaki sozler soyleyen kişiye havalı, soyleneni ise şaşkın yapar. Ayrıca bazı kapak sozleri resimli ekledik. Hadi başlayalım…
Biz saymayı fasulyeden oğrenmiş bir nesiliz. Kimleri fasulyeden sayacağımızı iyi biliriz.
Senin gibiler su ihtiyacını ancak tukurduğunu yalayarak karşılıyor. Ne yaparsın işte…
Bir zamda şu insanlara gelse kendilerini bu kadar ucuza satmasalar.
Hayat yalandan ibaret değildir aslında. Gerceği yalanlarla yıkayan bizim yalan sozlerimizdir, hayatı yalan yapansa insanın ta kendisidir.
Kara kalem resim yapmayı seviyorum. Cunku kimin ne renk olduğunu hala cozemedim.
Eşeğe semer alınırken ne duşunduğu sorulmaz olcusu alınır. Olcunu aldırtma bana!
Kor değilim ama canım istemezse burnumun ucundakini bile gormem.
Ezan sesini seviyorum. Calan muzik susuyor, kufur edilmiyor, icki icen bırakıyor. Yani 3 dakika herkes insan oluyor.
Bazıları ayakkabı numarası gibi, her numara var Allah icin.
İnsanlar once kendini, sonra haddini daha sonra da ne istediğini bilse hic problem yaşanmayacak.
Bazı insanların resimlerine bakıyorum, o kadar guzeller ki; hep resimlerde kalsınlar istiyorum. Cunku karakterler objektife girmiyor.
Cakalların ozgurluğu Aslan yerden kalkana kadardır.
Bazen diyorum kendime ne cok değer vermişim değersizlere…
Kendini beğenmiş insanları severim. Hic kimsenin beğenmediği bir şeyi beğenmek, Ayrıcalık ’tır.
Bugun laf koymayacağım. Cay koydum; gel, ic, insanlık gor.
Hesabını veremeyeceğin işlere kalkışma! Obur tarafta bulaşık yıkatmıyorlar.
Tamam hicbir şey bildiğin yok ama bari arada bir de olsa haddini bilsen diyorum.
Bazıları iyi bir kufru hak etmek icin o kadar cok emek veriyor ki, emeklerine saygı duyuyorum!
Kendini dunyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not: Dunya beş para etmiyor.
Canımı sıktığın zaman sana tekme tokat dalıp, “Pardon! Dalmışım.” diyesim var.
Karakter sahibi olmak, kurduğu cumlenin arkasında duran insanlar icindir. Sana karakter lafı ağır gelir!
“Dunyada kalan son insan olsan seninle cıkmam” diyorsun ama zaten son insan bensem sen yoksun geri zekalı.
Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız. Karakterim “kim olduğumla” ilgilidir, tavrım “sizin kim olduğunuzla.
Ağır kapak sozler
Sizler icin ağır kapak sozler başlığı altında laf sokucu sozler hazırladık. Bu sozler kapak etme garantili.
Kimi insan girdiğinde odayı aydınlatır, kimi de cıktığında.
İnsan bazen buyuk hayallerini kucuk insanlarla ziyan eder.
Erkek ozlediğini soylemez! Oturur bir sigara daha yakar.
Menfaat cevresinde dost edinen, cile yolunda yalnız kalır.
Ben ağlarken yanımda yoksan ben gulerken golge yapma.
Hamurunu bildiğim insanların şekilleriyle ilgilenmiyorum!
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dunyaya ağır gelir.
Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen, gun gelir en sağlam yerinden kopar. Canın yanar.
Bazı insanlar camaşır suyu gibidir. İnsan yıpratmaktan başka bir işe yaramazlar.
Senin kaprislerini cekeceğime zikir cekerim en azından cektikce sevap haneme işlerim.
Ayaklarımda pranga var diye yanımda şaklabanlık yapıyorsun ya istediğimde prangaları cıkarabileceğimi unutuyorsun.
Hayatına giren herkese bir tanem diyorsan sen cokluk ile yokluk arasında ki farkı bilmiyorsun demektir.
Bel altında kalsaydı aklımız, ayaklar altında kalırdı adamlığımız.
İki yuzlu insan pazar tezgahı gibidir. One iyilerini koyar, arkası hep curuktur!
İnsan herkesi almamalı hayatına; ozeli olmayanın, ozlemi olmaz!
Kısa kapak sozler
Aklını alırdım ama ucuz mal bende alerji yapıyor.
Eskiden altını cizdiklerimin şimdi ise ustunu ciziyorum.
Goz gore gore atladık, duştuk sandınız.
Kendime yakışanı severim. Herkese yapışanı değil.
Yapında bozukluk varsa benden mimarlık bekleme!
Matematiği kotuydu ama cıkarlarını hesaplamada cok iyiydi.
Kuyruğuna cok sağlam basmış olmalıyım ki, hala havlıyorsun.
Geliyorum ama nereye? Elbette seni gormezden gelmeye.
Evlat olsan ozel hijyenik eldivenle severdim seni.
Kac promil eder şerefini soyle ona gore kaldırayım kadehimi.
Seni adam ederdim ama coktan kopeğim olmuşsun, ne luzumu var.
Gozumde kuculmuş insanlarla buyuk hesaplarım olmaz benim…
İki dakika insan ol desem zaman tutacak insanlar tanıyorum.
Bazı insanları hayata baktığı pencereden atmalı.
Bize yeni duşmanlar lazım eskileri hayranımız oldu.
50 kuruşluk cikolatanın verdiği mutluluğu veremeyen insanlar var.
Şerefin kadar konuş desem, omur boyu susacak insanlar tanıyorum.
Kendine bir karakter alsana. Hem israf yapmamış da olursun.
Soz veren cokta tutan yok be kardeşim.
Ciğerimizin pert olduğu doğrudur ama neyse ki duygularımız hala mert.
Emek harcadığın her insan gun gelip seni bozuk para gibi harcıyor.
Cok guzel yanlışlar yaptım, doğrular umurumda bile olmadı.
Ben Mevlana değilim kardeş, adam ol da gel!
Arkamdan konuşanların hepsi arkamda takılmaya devam etsin.
Cok talibim var diyenler; sevinmeyin! Ucuz malın alıcısı coktur.
İktidarı ben olduğum bu hayatın muhalifliğini hic kimseye yaptırmam.
Sen hala kabullenmedin mi sevap sandığın gunahlarını!
Cakalların ozgurluğu Aslan yerden kalkana kadardır.
Bir zamanlar toz konduramadıklarım, şimdi kirden gorunmez olmuş.
Eski sevgiliye kapak sozler
Birazdan okuyacağınız sozleri sevgiliniz veya eski sevgiliniz icin kullanabilirsiniz. İşte sevgili icin en sert kapak sozler…
Kime beni mutlu ediyorsun dedim ise mutsuzluğuma ışık tutan o oldu.
Kıyamam dediklerimiz bizi ince ince kıyıp pembeleşinceye kadar kısık ateşte kavurdular.
Kendine ulaşılmaz gorunumu verenler yere duşen parayı almak icin neden alcalıyorlar?
Canımı yaktın diye gulumsuyorsun ya bekle ağlarken karşında kahkaha atmak icin en guzel guluşumu arıyorum.
Ey sevgili nedir yuzundeki acı yoksa kırılan hayallerim mi battı eline?
Guzelliğin goz ile seveni memnun kılar da, ruhuna aşık olmayan isteyene ne sunacaksın bebeğim?
Moralim cok bozuk; şu seni seviyorumlu fıkranı anlat da gulelim birazcık.
Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun sucudur. Eğer o kişi seni pek cok kere aldatmışsa bu senin sucundur.
Benim butunlemem yok sevgilim. Bir kere kaldın mı benden bir daha gecemezsin.
Sevgimin kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim.
Sevgilisinin parası yok diye “tokum” diyen de vardır, “yokum” diyen de.
Bu saatten sonra ben başkası icin yazarım, sen kendin icin okursun!
Annesinin uyutup buyutemediğini ben mi adam edeceğim?
Sana değer verip aşkı bulacağıma x ’e değer veririm y ’yi bulurum daha iyi.
Cok fazla konuşmaya gerek yok aslında. Sen, benden daha kotulerine layıksın..
“Zaman kaybıydın” demiştin bana. Ben zaman kaybıysam, sen de değer kaybısın. Verdiğim değerlere acıyorum, kendime değer verseydim eğer cok başka biri olurdum.
Yemin ederim senden başkasını sevmem demişti. Sıradaki yemin tukurup de yalayanlara gelsin.
Ne der insanlar? Dunyaya gelsem bir daha, yine seni bulur yine seni severim. Ben gelsem bir daha dunyaya, bırak seni bulmayı yakınından bile gecmem!
Beş paralık yureklerde yaşatmadık biz sevgiyi. Paha bicilemez kılıflarda sakladık en değerlilerimizi… Sen bunu ister anla, istersen anlama. Kapıyı suratına carpacak bir kansız cıkacak karşına.
Sevgimi anlayamadın mı gozlerimdeki yaştan, atalarımız doğru demiş eşek ne anlar hoş laftan.
Arkadaşa kapak sozler
Her gorduğume insan deseydm lugatta canavar diye bir kelime olmazdı.
Parasına guvenip dostum var diyenler paran bitince dostlarını bulabilecek misin?
Yuz kere yere duşmuş olayım; başkalarına celme takan biri olmayacağım. Ben kazanan değil, insan olmak istiyorum.
Bilmeden konuşup, hakkımda yanlış duşuncelere sebebiyet verenler dost değil, dost gorunumlu eldir.
Gidiyor musun? Git! Soytarısı terk etti diye, kralın sarayı yıkılmaz.
Riyakarlığını dostluk maskesinin arkasına gizlersen sana verilen selamda sozde kalır.
Cok dostum var benim, yeter ki işleri duşsun.
Kafam dağınık olabilir ama kimi nereye koyduğumu asla unutmam!
Menfaat cevresinde dost edinen, cile yolunda yalnız kalır.
Dostum ya da duşmanım olacaksan, ilk once şerefli olacaksın!
Rabbim bizden uzak tutsun, demir paradan daha bozuk insanları.
Ben hic kimseyi oyle yarı yolda filan bırakmam. Aldığım yere geri iade ederim!
Bazı insanları toplasan da cıkarsan da fark etmez cunku karakterleri hep ‘Sıfırdır ’
Hayatta uc ceşit insandan kork; dağdan inme, dinden donme, sonradan gorme.
Hainlik yaparak gittin ya helallik icin geri doneceksin!
Ben adam yerine koyuyorum o yerini beğenmiyor.
Şarkılarla dostluk kurun, onlar asla terk etmezler!
Etrafında cok insan olmasına gerek yok, etrafındakiler insan olsun yeter!
Dosta kapak sozler
Dostun iyisi guzel gunde değil zor gunde belli olur.
En iyi golu sana dostun atar.
Sevgili icin dostunu satanı ben adam yerine koymam.
Cok şerefsiz gordum ama hicbiri senin kadar profesyonel değildi.
“Ben yanındayım” diyenlerin tek tek gidişini izleyeceksin… İyi bak!
Kredisi bitmiş bir dostluğun limitini yukseltmeye gerek yok.
Dost icin en iyi kapak onun yuzune bile bakmayıp. Varlığını unutmaktır.
İt diye aşağıladığınız hayvanın dostluğu dost sandığınız hayvanlardan daha iyi.
Herkesin uc kişiliği vardır; ortaya cıkardığı, sahip olduğu, sahip olduğunu sandığıdır.
Etme sırtını duvardan başkasına emanet. En kralının bile icinde vardır bir nebze ihanet!
Unutmayın! Hicbir zaman arkadaş kaybetmezsiniz. Sadece kimlerin gercek arkadaşlarınız olduğunu keşfedersiniz.
Demişsin ya onun gibilerini cebimden cıkarırım diye. Dinle. Ben senin gibilerini tespihime dizerim tovbe tovbe diye cekerim.
Gelen ne getirdi ki giden ne gotursun?
Tebrikler, teknolojinin sınırlarını zorlamışsın; cıplak gozle gorduğum ilk 3 boyutlu adisin!
Sen benim adımı bile anamazsın. Bırak dost kalmayı sen benim duşmanım bile olamazsın…
Kralına yol verdim soytarısıyla uğraşamam.
Attığınız ya da atacaklarınız kazıkları saklıyorum, saklıyorum ki gun gelip bana donduğunuzde sizi ağırlayacak yerim olsun.
Dost ayağı başka ayaklara benzemez. Vurdu mu cıkaramazsın.
Biraz insan ol diyeceğim ama seni de zor durumda bırakmak istemiyorum.
Komik kapak sozler
Eğer bir beynin olsaydı, tehlikeli olabilirdin.
Sana hakaret etmiyorum. Seni tarif ediyorum.
Uzgunum sana aptal dediğimde duygularını incittim. Gercekten bildiğini sanıyordum.
Şu an meşgulum, başka bir zaman seni gormezden gelebilir miyim?
Golgene de lafım yok. O da seni adam sanıp peşinden geliyor.
Egosunu oyle beslemiş ki; karakteri ac kalmış.
Neyini olduğun gibi kabul edeyim, olmamışsın ki!
Cinsiyetin erkek olabilir ama adam değilsen bacım sayılırsın!
Yuz verip adam ettiysem, sıfırla carpar yok ederim.
Canım, karakterin yere duşmuş onu bir alıver oradan.
Seni getiren leyleğin sende bıraktığı ufak bir izdi, kuş beyinli olman.
Bende simetri hastalığı var. Yamuk insanlara tahammul edemiyorum.
Ben inanıyorum ki; bazılarını cocukken 3 kere havaya atıp 2 kere tutmuşlar.
Elektrik aldığınız kişinin sigortanızı attırmasına izim vermeyin. Fişini cekin, arkasına gecin ve basın tekmeyi.
Boşuna uğraşmayın; ana sutuyle adam olmayan kişi inek sutuyle ancak okuz olur.
Seviyor ama gelmiyor değil mi? Okuz de oyledir işte. Trene bakar ama binemez.
Kadın olmakta ne var diyen erkeğin bacağına yapıştıracaksın sıcak ağdayı, bir cekeceksin bak bir daha diyor mu?
Bana hava atacaksın diye kendini kasma. Damarlarındaki kan bile bana hasta!
Sen! Pardon siz mi demeliydim? Siz kac yuzluydunuz? Ben yanlışlıkla hanginizi sevdim?
Sanırım matematiğim zayıf, hayatımdan yanlış insanları bir turlu cıkartamıyorum.
Opucukle prens olan kurbağa gormedik ama parayla prens olan okuz cok gorduk.
O kırılacak sus, bu uzulecek sus, herşeyi icine at. Sanki elektrik supurgesiyiz mubarek.
Omrumuzu yiyerek formda kalan insnalara sesleniyorum: Zıkkımın kokunu yiyin emi!
Artık harcamalarıma dikkat ediyorum. Mesela hic kimse icin artık caba harcamıyorum.
Kufurlu kapak sozler
Şeytan ’ın en buyuk dostu, ağzı gevşek, yureği y*vşak olan insandır.
Hayat bazen her şeyi s*kt*r edince guzel.
Hayatta iki şeye dikkat edin; yolda yururken kavşaklara bir de yuzunuze gulen y*vşaklara!
G*tluk parayla olsa, veresiye yazdıracak adamlar tanıyorum!
Şimdi soyle; hayatını duzene mi sokayım, seni uzene mi?
Bu kadar kahpeliği gordukce, devrikleşti tum cumlelerim. Ağır geldi kahpelere sozlerim.
Dunyanın en yuksek tahtına da cıksan, yine aynı g*t ile oturacaksın…
Her kahpeliği sindiremez gonlum. Yiğittir! Vurmayı bilmez, kırmayı bilmez. Kahpeliklere gelmez. Ama kahpelik yapanı da, hicbir şekilde affetmez!
Kendini bir b*k sananlar; emin olun sandığınız gibisiniz.
Kediler nankor, tilkiler kurnaz, kopekler sadık. Ya sen k*dumun karaktersizi…
Yerinde edilen kufur şiir gibidir.
Kufur etmek gunahsa ettirenin de avradını…
Gittiğin yollar yol değil o yollar bir tarafına girsin.
Bu hayattaki tek felsefem: S*karım sana da yaşatacaklarına da!
Bu alem, b*ktan insanların hayatlarını eğlenceliymiş gibi gostermeye calışan insanlarla dolu.
Hic yaşadık mı ki olelim amk.
Kaderimiz yazılırken arka fonda Muslum Gurses mi calıyordu? Bu ne dert be anasını satayım.
Şansımız donse g*tumuze girer amk.
Oturup sohbet ettiğim herkes bana cok iyi biriymiş gibi geliyor. Arkadaşlar şerefsizseniz soyleyin cunku ben anlamıyorum.
S*kt*r etmek dururken nefret etmek niye?
Yıkılmadım ama ayakta da durasım yok amk.
Akrabaya kapak sozler
Sen sen ol once insan ol. Geri kalan her şey peşinden gelir zaten.
İnsanların ne kadar cok maskesi var şaşıyorum. Hangi maskenin altında kim var belli değil.
Aslında şu hayatta kimseye guvenmeyeceksin; beyaz gulun golgesi bile siyahsa gerisini sen duşun.
Aradığına ulaşamıyorsan, bil ki sorun hatlarda değil, menfaatlerdedir.
Gururlanma insanoğlu kimseyi kucuk gorme… Nokta da kucuktur ama cumlenin sonunu getirir.
Herkesin menfaatine geldiğin kadar iyisin bu sahte hayatta.
Bir insanın kıyafeti, boyu posu o insanı cemiyete buyur ettirir. Daha sonra ise o insanın konuşmaları, yaptıklarının gostergesi o insanı yolcu ettirir…
Oturur sana şerefi anlatırdım ama, kaybettiği bir şeyi dinlemek ağır gelir insana.
Senin gibi bozukları kumbarada biriktirir, geleceğe yatırım yaparım. Ha, cok mu sıkıştım, hic duşunmem hemen harcarım.
Tabağına yiyebileceğin kadar yemek, hayatına sevebileceğin kadar insan al. İsrafın luzumu yok.
Yuzume karşı melek olanlar, arkamdan kuyu kazarak cakallık yaptıklarını duşunuyorlar. Asla unutmasınlar, ben onların icindeki şeytanla boğuşuyorum.
Bazen diyorum kendime ne cok değer vermişim değersizlere…
Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir cocuğun nefreti kadar, sorun atlıkarıncalar değil, arkamdan donup duran donme dolaplar.
Yalan zeka işidir, durustluk ise cesaret. Eğer zekan yetmiyorsa yalan soylemeye, cesaretini kullanıp durust olmayı dene.
En zor duşmanlık akraba duşmanlığıdır.
Ne akrabalar gorduk kalbi var yureği yok!
Seninle aramızda kan bağı olduğu icin utanıyorum herkesten.
Akraba dedik alttan aldık hep yeteri kadar, bundan sonra herkes ederi kadar.
Cok soze gerek yok, herkes kimliğini cebinde, kişiliğini benliğinde taşır.
İnsan arkadaşını dostunu secebiliyor ama maalesef akrabasını secemiyor.
İkiyuzlu akrabalar sabun gibidir. Elini yuzunu temizlerler ama ayağını kaydırırlar.
Bu doğru, şu yanlış; bunları biliyorsun da kendin eğri misin, doğru musun? Ona bir bak.
Kişiliğinde şeref yoksa eğer, başını ne kadar dik tutarsan tut; Zaman gelir gokyuzu bile suratına tukurur.
En buyuk kin akrabalar tarafından tutulan kindir. Bu oyle kindir ki duşmanın kini gecer ama akrabanın kini gecmez.
Duygusal kapak sozler
Yıllar vardır nasıl gectiğini bilmezdim, bir gun vardır yaşamın anlamını değiştirdi bana dair; hissetmediğimi, bilmediğimi yaşattı, iste o ani senle yaşadım senle sevdim.
Acı cekiyordum senden sonra, fakat unuttuğun bir şey vardı. Cektiğim her acı beni değil, icimdeki seni olduruyordu.
Sevdiğini delice seven kişi pervane gibi ozler ateşi. Sevip de yanmaktan korkanın butun işi masal anlatmaktır.
Zannetmeyin ki suskunluğum korktuğumdan. Fırtınadan oncesi de hep boyle durgundur.
Haberin bile olmadan, ozlemeye devam edeceğim seni…
Terk edilirken goruşuruz kelimesi kadar, acıtan bir şey yoktur hayatta. Oldurduğu yetmezmiş gibi, bir de umut verir!
Eğer bir gun ağlaman gerekirse başını dik tut ki: gozyaşların seni ağlatan kişi kadar alcalmasın…
Sizin icin cırpınan birinin kanadını kırmayın.
İleride ne olacak biliyor musun? Sen pişman, ben başkasının.
Sevebildiğin kadar insansın derler. Sevmemen gayet normalmiş yani.
Ben konuştum sen duymak istemedin. Şimdi sen konuşmak istiyorsun. Ozur dilerim. Bu lisanı bilmiyorum.
Neden herkesi insan sanıyorsun? Neden herkesi adam yerine koyuyorsun? Bu dunyada coğu kişi mecburi insandır.
Aldırma gidenlere, sevip terk edenlere. Hayat dediğin iki kelime; hoş geldin, gule gule.
Senin actığın yarayı bir başkasıyla kapatmasına kapatırım da, yureğime adilik yapmamın alemi yok.
Buyuk bir hayal kırıklığı yaşayıp, ben artık kimseyi sevemem deme. Unutma ki, en guzel cicekler mezarlıklarda yetişir.
Benim damarlarımda dolaşan kimyasal bir etki, sen aşk değilsin guzelim seninki etkiye tepki.
Bir de soruyor musun? “Neyin var?” diye. “Sen yoksun!” be guzelim. Hem de bildiğin gibi değil.
Hani ben kotuyum ya senin gozunde! Hic duşunuyor musun acaba sen kac kuruşluk adamsın, benim gozumde?
Kimileri toprak kadar kıymetli, kimileri bir ot kadar değersiz. Herkes bir şekilde yaşıyor işte. Kimileri şerefli, kimileri şerefsiz.
Doğru zamanda gelen yanlış insana tanıdığın şansı, yanlış zamanda gelen doğru insana tanımadığın surece uzulen hep sen olursun!
Facebook kapak sozleri
Buradaki kapak sozler Tumblr, Facebook ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında kullanılıyor. Ayrıca bu kapak sozler kısa ve uzun olmak uzere ikiye ayrılıyor.
Adamım diyorsan elini surduğun şeylere dikkat et ve sonsuza kadar mutlu edemeyeceğin bir kişiyi kucuk bir mutluluk ile meşgul etme.
Gulumsemek icin kimsenin varlığına ihtiyac duyma. Aksine kimse yokken sen daha mutlu bir insan olacaksındır.
Sabrıma ağır geliyorsun artık. Zorlama şansını guzel kız. Sen giderken bitirdin beni.
Senin gibi bozukları kumbarada biriktirir, geleceğe yatırım yaparım. Ha cok mu sıkıştım; hic duşunmem hemen harcarım.
Bu dunya senden once de donuyor, senden sonrada donecek. Yani seninle bir şey değişmediği gibi, sensiz de bir şey değişmeyecek.
Einstein amca bak oyle atomu parcalamakla filan olmaz bu işler, sen gel de o ’nun gidişinden sonra beni topla, toplayabilirsen.
Anladım ki; insanlar; susanı korkak, gormezden geleni aptal, affetmeyi bileni cantada keklik sanıyorlar. Oysaki ben istediğim kadar hayatlımdalar. Goz yumduğum kadar durustler ve sustuğum kadar insanlar.
Biz kimsenin varlığıyla var olmadık. Yokluluğuyla da yok olmayız.
Lafa gelince fena esersiniz, icraata gelince pamuk şekersiniz.
Kapatmaya gucunun yetmeyeceği kapıyı ardına kadar acma, acmaya yuzunun yetmeyeceği kapıyı da tamamen kapatma.
Ey gozleri icin olduğum sevgili yar, mevsimin sucu yok ki. Yokluğun cok soğuk o kadar.
Acılarım katlanılmaz değil ama bir de tuz basanı var.
Bırakacağın eli hic tutma, tutacağın eli ise hic bırakma. Sahte sevgilere gul olmaktansa, gercek sevgilere diken ol.
Bıraktığım yerde kal en iyisi. Şimdi oralara kadar zahmet ettirme beni. Bazı insanlar sadece mazinin karanlığına gomulmeli.
Dışarda yolunu kaybeden değil de; yanımda yerini kaybeden dostlar utansın!
Kahpesi lider, kurnazı milyarder, bizim gibiler hep mucadele eder, sana diyeceğim şudur kucuğum, buyume bu hayat senide siler.
İngilizce kapak sozler ve anlamları
“I ’m not insulting you, I ’m describing you.”
“Seni aşağılamıyorum, seni betimliyorum.”
“Me pretending to listen should be enough for you.”
“Benim seni dinliyor gibi yapmam senin icin yeterli olmalı.”
“Mirrors don ’t lie, and lucky for you they don ’t laugh.”
“Aynalar yalan soylemez, ve şanslısın ki gulmezler.”
“I will try being nicer if you try being smarter.”
“Eğer sen daha zeki olmayı denersen ben de daha kibar olmayı denerim.”
“Keep Rolling your eyes, maybe you ’ll find a brain back there.”
“Gozlerini devirmeye devam et, belki arkada bir beyin bulursun.”
“Scientists are trying to figure out how long human can live without a brain. You can tell them your age.”
“Bilim insanları insanların beyinsiz ne kadar sure yaşayabileceklerini oğrenmeye calışıyor, onlara yaşını soyleyebilirsin.”
“I asked god to punish me, next day I met you.”
“Tanrıdan beni cezalandırmasını istedim, ertesi gun seninle tanıştım.”
“I don ’t hate you… I just don ’t appreciate your existence.”
“Senden nefret etmiyorum…Sadece varlığını pek takdir etmiyorum.”
“Don ’t study me, you won ’t graduate.”
“Beni calışma, mezun olmazasın.”
“Don ’t take yourself so seriously, no one else does.”
“Kendini bu kadar ciddiye alma, cunku başka kimse almıyor.”
“If you think I hate you, I probably do.”
“Eğer senden nefret ettiğimi duşunuyorsan, muhtemelen ediyorumdur.”
“I became so religious so that I could pray for you to burn in hell.”
“Sen cehennemde yan diye dua edebilmek icin dindar oldum.”