Melek Balkan Biyografisi Melek Balkan, 1990 yılında İzmir ’de doğmuştur. Profosyonel voleybolcudur. Sakatlık gecirdikten sonra voleybolu bırakmak zorunda kalmıştır.
İyi bir stilist olmak isteyen Melek Balkan, kendi kıyafetlerini dikiyor. Ayakkabıya duşkun ve 47 cift ayakkabısı olduğunu soyluyor. Daha once Bana Herşey Yakışır programına da katıldı.
2014 yılında “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katıldı.
Sunuculuğunu Oyku Serter'in ustlendiği, juri uyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez ’in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Ayşegul Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Ozuver, Gizem Guler, Gizem Kayaalp, Nur Bozar, Ozlem Ozden, Roza Şake, Sara Ayşem Kocoğlu, Tuğce Ergişi, Meltem Keklik ile yarıştı.
19 Ekim 2014 tarihinde yarışmadan elendi.
Melek Balkan31 Ağustos 2015 tarihinde Tv8 ekranlarında başlayan 4. Sezon “İşte Benim Stilim” yarışmasına sonradan 5 Ekim 2015 tarihinde katıldı. Juri uyeliğini İvana Sert, Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ’in yaptığı ve sunumunu Oyku Serter ’in yaptığı bu yarışmada Aycan Nurcan Şencan, Ayşegul Melisa Doğan, Ayşenur Balcı, Ciğdem Celik, Emel Ozkızıltaş, Ezgi Baylar, Ezgi Unal, Gizem Guler, Gulnihal Candan, Gulşah Yılmaz, Nazlı Hamarat, Nazlı Sultan Yayla, Ozden Cerrahoğlu, Tuğce Ergişi ile yarışacak.