Coğu zaman iyi arkadaşlıklar ve guclu ilişkiler kurmak zor olabilir. Bu ilişkiler bazen fedakarlıklar isterken, bazen de kucuk detaylardan beslenir. İyi geceler mesajı da kucuk ama onemli bir detaydır. Arkadaşınıza veya sevgilinize iyi geceler mesajı atarak ona olan sevginizi ve saygınızı gosterebilirsiniz. Arkadaşa veya sevgiliye iyi geceler mesajı atmak isteyenler icin en guzel iyi geceler mesajlarını derledik. İşte en guzel iyi geceler mesajları.
Ayrıca bu iceriğe bakmak isteyebilirsiniz: “Guzel Sozler: Her Duruma Uyum Sağlayacak En Guzel Sozler”
Sevgiliye iyi geceler mesajları İşte sevgilisine iyi geceler mesajı atmak isteyenler icin derlediğimiz iyi geceler mesajları.
İsyanım sensiz gecen gecelerime ben seni duşunmekten uyuyamazken sen rahat ve huzurlu uyu diye bu mesajı gonderiyorum sana iyi geceler canım ruyalarda kavuşmak dileğiyle.
Artık sırdaş değil geceler bana sana duygularımı iletebileceğim telefonuna mesajla en icten duygularımla iyi akşamlar sevdiğim sana.
Bu gece dolunay var gokyuzunde, kutup yıldızı yine belirgin sen rahat uyu diye bekci atadım onları gecene iyi geceler gokyuzumun en parlak ve guzel yıldızı.
Dur bir dakika once bana bir opucuk, sonra seni seviyorum, tamam şimdi uyuyabilirsin.
Bu gece butun sevdiklerin yanında. Ne tatlı uyursun sen şimdi. Bir tek seni olesiye sevenin senden uzakta, bir tek seni olesiye sevenin uykusuz. Adını can koydum seni canıma koydum. İyi uykular.
Geceleri uzaklara cığlık olur sesim, denizden cıkan yosun kokusundan keskin sana olan ozlemim, bu gece sırf senin icin kapanıyor gozlerim. İyi geceler her şeyim.
Resminle uyuyorum her gece. Tam karşıma koydum. Ben uyurken hep beni seyrediyorsun, ben de uykuya dalana dek yuzunun her karesini dolanıyorum. Benim zamanım doldu gozlerim kapanıyor, senin sıran başladı sevgilim, doya doya izle beni. İyi geceler.
Gecenin buyuk karanlığı sakın korkutmasın seni, karanlığın sonunda elbet bir aydınlıkla karşılaşır insan. Guneş nasıl doğacaksa uyandığında senin icin, ben de doğacağım senin bana olan sevginle ve her gecenin ilk aydınlığında sevgilim.
Huzurla kapatıyorum gozlerimi her gece, bir nefes gibi icime seni ceke ceke… Oyle guzel bir melodisin ki sevgilim seninle huzur buluyorum. İyi geceler benim bir tanecik sevgilim.
Ayrıca bu iceriğe bakmak isteyebilirsiniz: “Aşk Sozleri: Duygularınıza Tercuman Olacak En Romantik Sozler”
Kısa iyi geceler mesajları Sevgiliye kısa iyi geceler mesajı atmak ona verdiğiniz değeri gostermenin basit ama etkili bir yoldur. İşte birbirinden guzel kısa iyi geceler mesajları.
Seni o kadar cok seviyorum ki, sensiz gecen zamanlarımda seni gormek icin uyku ilacı iciyorum. İyi geceler aşkım.
İyi geceler bir tanem. En tatlı uykular en guzel ruyalar senin olsun.
Seni cok seviyorum gulum. Sevgimi ustune al, yorgan gibi korur seni tum gece boyunca. İyi geceler aşkım.
Gecelerimin doğan guneşi, hayatımın anlamı, omrumun sonsuz nefesi, iyi ki varsın. Seni seviyorum.
Geceler sessiz, soğuk, ayaz. Sevgim o kadar sıcak ki onu gonderiyorum sana, ort ustune sakin uşume diye. İyi geceler aşkıma.
Guluşun gokteki ay kadar parlak ve sonsuz, umutlarınız yarın doğacak guneş misali erken gercekleşmesi dileğiyle. İyi geceler.
Bir bakışınla doğuyorsa kalbimde guneş, uyuduğundaysa batıyor guneşim. Hayatımda omrumde sensin. İyi geceler her şeyim..
Kalbin kar gibi beyaz gonlun yıldızlar gibi parlak duyguların guneş gibi sıcak ruyaların ay yıldızı gibi olsun.
Guzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir oncekinden daha guzel ve mutlu bir gece dilerim.
Belki de bir gecenin korunde arayıp hic sesini cıkarmadan onun sesini dinlemektir aşk. Hayırlı geceler.
En guzel ruyaların senin olması, meleklerin uyurken seni koruması dileğiyle… Hayırlı geceler.
İyi geceler dileme, iyi geceler ol bana yeter sevgilim.
Gun bitiyor, sen başlıyorsun. İyi geceler sevgilim.
Sen gorup gorebileceğim en guzel ruyasın, bu ruyadan hic uyanmak istemiyorum. İyi geceler canım, cananım.
Ayrıca bu iceriğe bakmak isteyebilirsiniz: “Sevilen Şairlerden 14 Şubat Sevgililer Gununu Renklendirecek 20 Guzel Aşk Şiiri”
Etkileyici iyi geceler mesajları Sevdiğiniz insanlara etkileyici iyi geceler mesajı atmak istiyorsanız doğru yerdesiniz. İşte etkileyici iyi geceler mesajları.
Seni sen olduğun icin sevdim daima senden başkasını asla duşunmedim duşunmeyeceğim de seninle kurduğum hayaller, sana verdiğim zamanlar hepsi senin icindi. Muhteşem bir gune uyan sevgilim. İyi uykular.
Gunun birinde hayat seni boş verirse ve yureğin sana yalnız bıraktığını soylerse aldırma cevir gozlerini gokyuzune sana gulumseyen gozlerimi goreceksin aşkım. İyi uykular, tatlı ruyalar.
Gokyuzune bakarım geceleri tatlı ruyalar gormeni isterim tatlı hayaller icinde uyurken gulumsemeni isterim gul yuzlum iyi geceler.
Yeni doğacak guneşin yeni umutlar, yarınlar getirmesi dileğiyle iyi uykular.
Ruyaların en guzelini gorurken Allah ’ın seni koruması icin gonderdiği meleğin kanatları oyle buyuk olsun ki en masum anında sana kimseler zarar veremesin. İyi geceler meleğim, tatlı ruyalar bebeğim.
Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum her şeyim. Sonsuza kadar hep benim ol cunku sadece seninle bu can var olur. Şimdi yine seni duşunerek yatıyorum, Allah rahatlık versin.
Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tuylerinde umut, gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat.
Bu gonul sana tutkun. Sozlerin yine suskun. Ne olursa olsun artık, sessizlikten korkuyorum. Bir aradayken ayrıyız. Her şeye rağmen dayanmalıyız. Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden. İyi geceler aşkım.
Nerede olmak isterdin sorusuna, gozlerimle cevap verdiğim tek yerdi gozlerin. İyi geceler.
Yureğin doğan guneşi değil batan guneşi secsin, cunku doğan guneş elbet batacaktır ama batan guneş yeni umutlarla doğacaktır. Yarınki guneş senin icin bir tanem iyi geceler.
Bir geceyi değil butun geceleri sana armağan ediyorum, iyi geceler aşkım.
Ayrıca bu iceriğe bakmak isteyebilirsiniz: “Duygularınıza Tercuman Olup Hislerinizi Yansıtan En Guzel Damar Sozler”
Tatlı ruyalar mesajları En guzel iyi geceler mesajı, icinizden gelerek yazdığınızdır. İşte en guzel iyi geceler mesajları.
Her zaman aklımdasın oylesine bendesin ki hic bitmek, tukenmek bilmeyen bir şey bu, bu can bu bedenden cıkana, bu diyardan gocene dek gorebildiğim tek gercek ruyam sensin tatlı ruyalar meleğim.
Senin hayaline tutunarak uyuyorum her gece. Seni gorebilmek, seni yaşayabilmek olsun diye. İyi geceler sevgilim.
Ruhuna dokunan insanı bul. Konuştuğunda gozleri gulen ve seni olduğun gibi seven. İyi geceler.
Ve bazen her şeyi unutmak icin uyumak gerek. Ruyaları hesaba katmadan… İyi geceler.
Gozlerim kapandığında senin guzel yuzun acılır ruyalarıma. Dunyanın en guzel gozlerini surekli gorebilmenin mutluluğunu yaşıyorum her şeyim.
En guzel gecelerin en guzel ruyalarını gor bir tanem tatlı uykular.
Gozlerinizi kapattığınızda aklınıza ilk gelen şeyin, gozlerinizi hayırlısıyla actığınızda gercekleşmesi dileğiyle. İyi geceler.
Damağınızı, ruhunuzu ve cevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir gece dilerim.
Sen uyurdun. Bilmezdin, ben uzaklardan ustunu orterdim her gece.
Guzelliklerle dolu huzurlu, keyifli guzel bir gece gecirmeniz dileğiyle iyi geceler.
Gozlerimi seninle kapatmak istiyorum ben. Az kaldı biliyorum, bunlar son ayrı uyumalarımız sevgilim. Cok yakında aynı yastığa baş olacağız, aynı eve has olacağız. Seni seviyorum kadınım. İyi geceler.
İnanıyorum hayatta her iyiliğe karşılık verecek olan guzel olan kişiler de var. Saygı herkese olsa bile sevgi hak eden kişiye karşıdır, iyi geceler.
Yeni doğacak guneşin yeni umutlar, yarınlar getirmesi dileğiyle iyi uykular.
Yatsam uzun uzun ve kalkmasam ve sonra bir uyansam her şey yoluna girmiş olsa.
Yarın sabah uyandığınızda gonlunuzden gecen her guzel şeyin hayalden cıkıp gerceğe donuşmesi dileğiyle, hayırlı geceler.
Bu gece sen uyurken gizlice ellerini tutup, gozlerine bakacağım. Saclarını okşayacağım ve sana olan sevgimi anlatacağım. Her zaman dudaklarımdan dokulen o kelimeyi soyleyeceğim. Seni seviyorum.