Esin Cevik Biyografisi “İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışmacısıdır. Esin Cevik, 17 Mayıs 1975 tarihinde istanbul ’da doğmuştur. Aslen Trabzonludur. 164 cm. boyunda ve 48 kilo olan Esin Cevik, Marjinal tarzıyla dikkatleri uzerine cekmekte ve bir cocuk sahibidir.
Esin Cevik, stilistlik işi ile uğraşmaktadır.
15 Aralık 2016 tarihinde İşte Benim Stilim 7. Sezon yarışmasına katıldı. 21 Kasım 2016 tarihinde başlayan “İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışması Tv8 ekranlarında yayınlanacak ve sunuculuğunu yine Oyku Serter'in yapacağı yarışmanın juri uyeleri Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olacaktır. Konuk juri olarak Kerimcan Durmaz haftanın bir gunu yarışmada olacak. Yarışmacılar Aleyna Eroğlu, Aylin Encok - Selin Encok kardeşler, Bahar Candan, Tuğba Ciğdem, Dilara Kayalı, Dilara Taşkın, Duygu Cevik, Ecem Aka, Melek Ozcağan, Nazlı Karataş, Niran Yalaz, Simay Tokatlı, Deniz Serkanova ile mucadele edecektir.
26 Kasım 2016 gunu yapılan eleme gecesinde Cağla Şen elenerek yarışmadan ayrılınca, yarışmaya Tuğba Ciğdem girdi. Yağmur Gurgen 2 Aralık 2016 tarihinde elendi, Bahar Candan yarışmaya girdi.
İşte Benim Stilim 18 Aralık 2016 Pazar gunu yayınlanan eleme bolumunde Tuğba Ciğdem'in elenmesinin ardından Cağla Sarıoğlu yeni yarışmacı olarak İşte Benim Stilim'e katıldı.
22 Ocak 2017 tarihinde Esin Cevik İşte Benim Stilim 7. Sezon yarışmasından elendi.