Erdoğan Demiroren Biyografisi Erdoğan Demiroren, 28 Ağustos 1938 tarihinde Bursa ’nın İnegol ilcesinde doğmuştur. Saint Benoit Lisesi orta bolumunden mezunu oldu. Oğlu Yıldırım Demiroren ise Beşiktaş Kulubu ’nun eski Başkanı ve Turkiye Futbol Federasyonu Başkanıdır.
1956-57 senelerinde Beşiktaş 'ta ve Emniyet'te profesyonel olarak futbol oynadı. Babası Şukru Demiroren`in 1957 yılında vefatı neticesinde babasının kurucusu olduğu Sirkeci de Oto Yedek Parca İthalatı ve Pazarlaması konusunda faaliyette bulunan “Kolaylık Oto” Muessesinin başına gecmiştir. Ve o tarihten bugune kadar calışmaları genişleyerek devam etmektedir.
Turkiye'nin ilk gaz şirketini 1971'de devren satın aldı. Yaptığı yatırımlarla gaz sektorunu, Turkiye'nin en buyuk yatırımı olan bir sektoru haline getirdi. Bir anda kırk sekiz şirkete cıktı, cok genişledi. 1980'de acıklanan 24 Ocak Kararları'ndan sonra ise kuculmeye karar verdi. Şu an şirketlerinde ait 804 vasıta ve dort gemi var.
Bugune kadar yurume engelliler icin on iki bin araba dağıttı. Demiroren Grubu ’nun başında yer alan Erdoğan Demiroren, uzun yıllardır Kanlıca ile Anadolu Hisarı arasında bulunan Marki Ahmet Necip Bey Yalısı ’nda oturuyor.
Tulin (Cini)Demiroren ile Evli olan Erdoğan Demiroren 3 cocuk babasıdır.
Erdoğan Demiroren ’e Halic Universitesi' verildi.
Bugun Yonetim Kurulu Başkanı olduğu, Demiroren Şirketler Gurubunun sektorel olarak belli başlı firmaları şunlardır :

LPG Gurubu: Milangaz LPG Dağıtım Tic. ve San AŞ., Milangaz AŞ., Likidgaz A.Ş., Mutfakgaz A.Ş., Guneşgaz A.Ş: LPG depolama ve dağıtım şirketlerini bunyesinde bulunduran bu grup, Turkiye sathında 24 dolum tesisi , 40 bin ton stoklama kapasitesi , 2950 adet ana bayisi ile 450 bin tona ulaşan satış potansiyeline sahiptir . Bunun yanında 195 adet tır , tank ve treylerinden oluşan nakliye filosu ile hizmeti surmektedir .

Demiroren Tup İmalat A.Ş . : LPG Tevzi Şirketlerinin, ceşitli ebattaki tup ihtiyaclarını, gerekse bu tuplerin vana ve subap ihtiyaclarına cevap vermek gayesi ile İzmir/Bornova`da faaliyetlerinin surdurmektedir .

Parsat A.Ş. : İstanbul/Avcılar'da bulunan ve otomotiv yan sanayinin onde gelen kuruluşlarından olan Parsat Piston San. ve Tic. A.Ş. Alman Kolbenschmidt Lisansı ve işbirliği ile 1970 yılından bu yana ceşitli ebatta uretilen pistonlarla gerek ic piyasaya gerekse ihracaata pazarlanmaktadır .

Ata Eğitim A.Ş. : İstanbul Balmumcu`da bulunan kendi binasında hizmet vermekte olan Ozel Ata Lisesi, anaokulu, ilkoğretim ve lise bolumlerinde faaliyet gostermektedir .