Emre Kocadağ Biyografisi Emre Kocadağ, Beşiktaş Spor kulubu Yonetim Kurulu uyesi ve Beşiktaş Asbaşkanıdır. Emre Kocadağ, 1983 yılında İstanbul Beyoğlu ’nda doğmuştur. Aslen Artvinlidir. Annesi Emine Kocadağ, Babası Mevlut Kocadağ Sutiş Markasının kurucusudur. 1996 - 2001 yılları arasında ozel Cent Kolejinda lise eğitimini tamamladı. Universite eğitimini 2001- 2006 yılları arasında Koc Universitesi sosyoloji bolumunde ve ABD ’de University Of California Los Angles ’da tamamlamıştır. Esat Kocadağ ve Arif Kocadağ adında kardeşleri vardır. İstanbul Buyukşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş, babası Mevlut Kocadağ ’ın halasının oğludur.
2007 yılında İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanı ve Saray Muhallebicisi ’nin ortağı Kadir Topbaş ’ın oğlu Mustafa Omer Topbaş ile Sutiş Muhallebicisi ’nin sahibi Emre Kocadağ, Koc Universitesi kantininin işletmesini aldı. Pigastro markası adı ile şirket kurdular. Daha sonra Bilgi universitesi, Kadir Has universitesi ve 2008 Şubat ’ta da Sabancı universindeki Pigastro şubelerini actılar. Ortaklar, işler buyuyunce isimlerinden ilham alarak Sabancı Universitesi kantinini işletmek icin MOTEK, diğer uc universite kantini icin de EKMOT adlı iki ayrı şirket kurdu. Bu iki şirket Sabancı Universitesi, Koc Universitesi, İstanbul Bilgi Universitesi ve Karakoy Rıhtım Caddesi ’ndeki muhallebi restoranlarının sahibidir.
İstanbul Ticaret Odası Meclis Uyesi de olan Emre Kocadağ, aile şirketi olan Kocadağ Aile Şirketleri Grubu'na bağlı gıda şirketlerini yonetmektedir. Kocadağ ailesi Sutiş markası ile tanınmaktadır. 2018 yılında ise hem Sutiş hem de kahve zinciri markaları Espressolab ile yurt ici ve yurt dışında proaktif buyumeyi hedeflemiştir.
2003 yılında Kongre Uyesi olduğu Beşiktaş Jimnastik Kulubu ’nda Yonetim Kurulu Uyeliği ve Asbaşkanlık gorevlerinde bulunmuştur aynı zamanda Divan Kurulu Uyesidir. Beşiktaş Spor kulubu ’nun 2019 yılında başkanlığına Ahmet Nur Cebi'nin geldiği donemde Emre Kocadağ, asbaşkanlık gorevine gelmiştir.
Emre Kocadağ, 28 Ekim 2016 tarihinde Nikol Başoğlu evlendi. İstanbul Buyukşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikÂhta, nikÂh şahitliğini ise donemin Beşiktaş Jimnastik Kulubu Başkanı Fikret Orman yapmıştır. 2 cocuğu vardır.
Emre Kocadağ, aynı zamanda Cibuti Cumhuriyeti İstanbul Fahri Konsolosluk gorevini yurutmektedir.