Elcin Kayadibi Biyografisi İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacısı Elcin Kayadibi, 1986 yılında istanbul ’da doğmuştur. Aslen Sivaslıdır. Yarışmaya İstanbul, Bahceşehir ’den katılmıştır.

İstanbul Etiler ’de kalıcı makyaj i, daha once Tvem televizyon kanalında “Magazin M” adlı bir program sunmuş ve iki dizide de rol alarak oyunculuk deneyimi kazanmıştır. 1,82 cm boyunda ve ayakkabı numarası: 40 numara olan Elcin Kayadibi, 2007 Miss Turkey yarışmasına katılmış fakat derece alamamıştır.
Elcin Kayadibi Şenel, evlidir.
Elcin Kayadibi, İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacısı olarak 6 Nisan 2015 Pazartesi gunu TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan yarışmaya katıldı.
TV8 ekranlarında yayınlanan Uğurkan Erez ’in kareografilerini yaptığı İşte Benim Stilim isimli yarışma programının sunuculuğunu Oyku Serter yaparken, juri koltuğunda Nur Yerlitaş, İvana Sert ve Kemal Doğulu olacak.
Nerede nasıl giyilir? En iyi ben bilirim iddiasında bulunan ve gunun konsepti ile jurileri etkilemeye calışan yarışmacılar birinci olmak icin mucadele edecek.
Elcin Kayadibi, Buşra Eyen Siral, Mihriban Akgul, Cerem Gunguz, Didem Ezgi Akın, Duygu Barazi, Ezgi Unal, Gulşah Yılmaz, Neda Poursaeid, Sima Şerafettinova, Sinem Umaş, Şilan Makal, Tumay Tali ile yarışacak.
Filmleri ve Dizileri :
2007 - Dudaktan Kalbe 1. Sezon (Ozge - Bolum Oyuncusu) (TV Dizisi)
2008 - Kayıp Prenses (Bolum Oyuncusu) (TV Dizisi)