Elcin - Ezgi Akar Biyografisi “İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışmacısıdır. Elcin - Ezgi Akar, ikizler 16 Ağustos 1989 tarihinde istanbul ’da doğmuşlardır. Aslen Ordu-Fatsalıdırlar. Lise mezunu olan ikizlerden Ezgi Akar, gayrimenkul danışmanı olarak calışmaktadır. Daha once evlenip ayrılan Ezgi Akar, cantadan ve siyah renkten vazgecemiyor. En buyuk hayali dunyayı gezmek. En cok uzen olay arkadaşının iyi ve kotu gununde yanında olmaması. En korktuğu şey ihanet.

Lise mezunu olan Elcin Akar ise vitrin tasarımcın Akar siyah renkten, kupe ve gozlukten vazgecemiyor. 13 Aralık 2016 tarihinde İşte Benim Stilim 7. Sezon yarışmasına katıldı. 21 Kasım 2016 tarihinde başlayan “İşte Benim Stilim” 7. Sezon yarışması Tv8 ekranlarında yayınlanacak ve sunuculuğunu yine Oyku Serter'in yapacağı yarışmanın juri uyeleri Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez olacaktır. Konuk juri olarak Kerimcan Durmaz haftanın bir gunu yarışmada olacak.
Yarışmacılar Aleyna Eroğlu, Aylin Encok - Selin Encok kardeşler, Bahar Candan, Tuğba Ciğdem, Dilara Kayalı, Dilara Taşkın, Duygu Cevik, Ecem Aka, Melek Ozcağan, Nazlı Karataş, Niran Yalaz, Simay Tokatlı, Deniz Serkanova ile mucadele edecektir.
26 Kasım 2016 gunu yapılan eleme gecesinde Cağla Şen elenerek yarışmadan ayrılınca, yarışmaya Tuğba Ciğdem girdi. Yağmur Gurgen 2 Aralık 2016 tarihinde elendi, Bahar Candan yarışmaya girdi.
Elcin - Ezgi Akar, 15 Aralık 2016 tarihinde elendi.