Ece Gokoğlu Biyografisi 3uncu sezon Bu Tarz Benim yarışmacısı.
Ece Gokoğlu, 1986 yılında Antalya ’da doğmuştur. Ece Gokoğlu, 1,78 boy, 53 kiloda olup Antalya ’da ana sınıfı oğretmenliği yapmaktadır. Daha once Cilem Ece Gokoğlu olan adını T.C. Antalya 9. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde gorulen dava'da Duygu Ece Gokoğlu olarak değiştirmiştir. Ece Gokoğlu, 2013 yılında 110. hafta “Bana her şey yakışır” yarışmasına da katılmıştır.
Ece Gokoğlu, İlker Ayrık ’ın sunduğu “Ben Bilmem Eşim Bilir” adlı yarışmaya da katılmıştır.
Ece Gokoğlu, Bu Tarz Benim yarışmasının 3.sezon on elemesinin 12 Aralık 2014 tarihinde yapılan finalinde Nur Yerlitaş, İvana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu ’nun olduğu juri heyetinden 3 evet ile bu tarz benim yarışmasının 3.sezon yarışmacıları arasına ismini yazdırdı.
Ece Gokoğlu, kariyer hedefleri arasına oyunculuğu da koydu. İlkbaharda istanbul'a giderek iki ay surecek oyunculuk kursuna katılıp eğitim alacağını, kariyerine oyunculuk uzerine yoğunlaşacağını vurgulayan Gokoğlu,
“Mankenlikten asla vazgecmem. Mesleğim benim icin bir tutku. Fakat oyuncu olmak ve iyi projelerde kamera karşısına gecmek istiyorum. Başarmayı seviyorum, bunu da başaracağım" diye konuştu.