Ebru Baki Biyografisi Haberturk'te sunucu ve spiker olarak gorev yapan Ebru Baki kanalın yeni ekonomi muduru oldu. Ebru Baki, 13 Aralık 1975 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Marmara Universitesi İletişim Fakultesi Gazetecilik Bolumunden mezun olmuştur. İletişim Fakultesi'nden sonra Marmara Universitesi İDBF Uluslararası İktisat Bolumu'ne devam etti.
Ebru Baki, Universite eğitimine devam ederken Hurriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde staj yapmaya başladı. Liseden itibaren belirli donemlerde eğitim amacıyla yurt dışında bulundu ve oğrenci değişim programları ile ceşitli burslardan yararlandı. Hurriyet Gazetesi'nde stajyerlikten muhabirliğe uzanan 7 yıllık bir donem gecirdi. Bilişimden, iş dunyası ve tuketici haberleri ile ilgili ceşitli oduller kazandı.
Hurriyet Gazetesi'nden sonra televizyon macerası başladı. CNN TURK'te ekonomi haberlerini sunmaya başladı. 2001'den itibaren 2018 yılına kadar CNN TURK'te ekonomi programı hazırlayıp ve editorluk yaptı.
Ebru Baki, CNN TURK'te Parametre ve Ebru ile Pazarlık programlarını sundu. ''Bu mesleğe cok saygın ve başarılı isimlerle adım attım. Onların yanında yetiştim ve yetişiyorum'' diyor.
Yarı donemli olarak aldığı konservatuar eğitimini ise hayatı boyunca her alanda en buyuk yardımcı olarak goruyor. Ebru Baki'ye gore dunyanın en guzel sporu binicilik; piyano ise onun icin bir tutkudur.
2018 yılından beri Haberturk ’te sunucu ve spiker olarak gorev yapan Ebru Baki 2020 yılının Temmuz ayında kanalın yeni ekonomi muduru oldu.