Yeni kasa ve fan aldım arkadaşlar, kasayı MSI Force 100R fanları da CM MF120 Halo tercih ettim. Ancak anakartım 5V ARGB desteklemiyor, bu da maceranın bir diğer yuzu zaten. UX200 CPU soğutucum da 5V ARGB olduğu icin hicbir şekilde kontrol edemiyordum, ASRock marka ufak bir kontrolcu aldım, ancak PC gorse de ASUS yazılımlarından hicbiri okumadı. Onu yakın zamanda iade ediyorum, yerinde de Deep cool 12V/5V ARGB kontrolcuyu aldım. Yeni kontrolcu gelesiye kadar beklemek istemedim ve diğer parcaları montajlayıp sistemi yeni kasaya kurdum. Kurulum esnasında da fan coklayıcı kullandım. MF120 Fanları on panele havayı iceri alacak şekilde takıp MSI Force 100R kasanın kendi on fanlarını dışarıya sıcak hava atacak şekilde yukarı yerleştirdim. Kasa ici sıcaklılar 15 derece duşuş yaşadı ve cok sessiz oldu.

Daha sonra da gelecek olan kontrolcuyu anakartın 12V RGB cıkışına bağlayarak anakart uzerinden kontrol edebilmek istiyorum. Şimdilik 100R kasanın sunmuş olduğu animasyonları CPU soğutucu dahil olmak uzere kullanabiliyorum. Kontrolcu cumartersi gunu gelince detaylı olarak 12V RGB nasıl 5V ARGB kanalından kullanılabildiğini anlatan bir konu acacağım.