Sızan senaryoları ve bolumleriyle 7. sezonu cıktığından beri konuşulan Game of Thrones sonunda sezon finalini gercekleştirdi. Spoiler yeme korkusuyla bircok insanın internetten kacmasına sebep olan dizi heyecanlı bir bolumle sezon finali gercekleştirirken bu sezon bircok eleştirinin hedefi haline de geldi.
Bazı insanlar tarafından heyecanı ve sıra dışılığı kaybolduğu duşunulen dizi sezon finali yapmasıyla birlikte sosyal medyada konuşulmaya başlandı.
Bizden uyarması; paylaşımların bircoğundan buyuk spoilerlar yiyebilirsiniz. 1. Adabı vardır game of thrones spoileri yemenin. Once kimden yediğini bileceksin, sonra kime yedireceğini…
— Emre Ayaz (@emreayazjj) August 28, 2017
2. İnşallah bir yıl icinde yeni bir dunya savaşı cıkmaz, kıyamet kopmaz. Game Of Thrones'un sonunu gormeliyiz.
— Kıristiyano Ronaldo (@apaci__ronaldo) August 28, 2017
3. Bu sey değil mi ya Sansa Aryayı oldurecek sanarken birden lord Baelish deyince biz #GoTS7Finale pic.twitter.com/sFAjNU2pgd
— Ece Holmes (@UnusualHolmes) August 28, 2017
4. Duydum ki guneye gecmeye meylediyorsun, Etme. #GoTS7Finale #GameOfThrones pic.twitter.com/Ck7ysMMRB8
— Akın Cavlı (@AKINCAVLI) August 28, 2017
5. Baelish oldu sonunda. Jamie doğru tarafa gecti. Jon artık pic değil. Daha ne olsun..Ha birde kuzey unutmaz! #GoTS7Finale
— İsa Vural (@vuralisa) August 28, 2017
6. #GoTS7Finale
Ejdarha bey napıyosunuz ? pic.twitter.com/7i9Zjwd9gN
— GULFEM (@gulfem001) August 28, 2017
7. Hala sezon finalini izlemeyip bu hashtage girip tivitleri okuyan varsa Demirt tahtın gercek varisi odur #GoTS7Finale
— ERDEMmiş (@erdemcimsariyar) August 28, 2017
8. İhanetlerin, yalanların ve iki yuzluluklerinle 7. Sezona kadar gelmen bile mucizeydi Lord Baelish !
Gule gule Littlefinger ?? #GoTS7Finale pic.twitter.com/Ixv3P4ENoj
— Ece (@eceunye) August 28, 2017
9. Game of thrones un son sahnesini izleyince ben #GoTS7Finale #GameOfThronesFinale pic.twitter.com/hlARvYSJqP
— mustafa başlı (@Mstfbsli) August 28, 2017
10. game of thrones izledikten sonra ustune rick and morty izlemek yemekten sonra dondurma yemek gibi harika bir şey
— Ali Aktaş (@aliaktasch) August 28, 2017
11. game of thrones'un yeni bolumlerini izlemeden twitter'a girmek; pic.twitter.com/rnBXaugz5u
— Hakan Auditore (@dorbek) August 28, 2017
12. 7 bolumde sezon finali yapıyor GOT. Bizim dizilerde 7 bolumde başroldekiler anca karşılaşıyorlar.
— Onder Şeren (@onderseren) August 28, 2017
13. got sezon finali ozet pic.twitter.com/qM73fOR3PK
— Furkan Sarıkaya (@Overlokcu12) August 28, 2017
14. Got sezon finalini izledim geldim sadece 1 spoiler ile izlemeyi başardığım icin gururluyum OMG nasıl bolumdu be
— x (@Songulxvevo) August 28, 2017
15. GOT Turkiye'de internet haberlerine duşseydi… pic.twitter.com/FFLXUgwejF
— Omer Demir (@Romeodun7) August 28, 2017
16. Night King bence doğal gaz takmış, yoksa nasıl ufurecek oyle ejderiya #GoTS7Finale
— TEDAŞ (@tedaselectricas) August 28, 2017