Gunduzleri bir siber guvenlik şirketinde calışan, geceleri ise siber alemin hızlı hackerlarından birisi olan Elliot Alderson ’ın hayatını konu alan dizinin başrollerinde Rami Malek ve Christian Slater gibi onemli oyuncular yer alıyor. Kısa surede IMDb sıralamalarının tepesinde kendisine yer bulan dizinin en unutulmaz repliklerini derledik. Keyifli okumalar.
1. “Dunya tehlikeli bir yer Elliot, sadece kotu olanlar yuzunden değil. Yanlışları gorup de bir şey yapmayanlar yuzunden.”
2. “Bir adama silah verirseniz bir bankayı soyabilir fakat bir adama banka verirseniz dunyayı soyabilir.”
3. “İnsanlar etrafta dolaşıp, nefretin ne olduğunu bildiklerini duşunuyorlar. Kimse bilmez, ta ki kendinden nefret edene kadar.”
4. “Dunyanın kendisi bile buyuk bir aldatmaca. Birbirimizi fikir gibi maskelediğimiz sacmalıklara doldurmaktan, sosyal medyada samimiyet taklidi yapmaktan başka ne yapıyoruz.”
5. “Yolumuzu onceden belirlemiyoruz. Yani, ruzgÂr bizi nereye gotururse oraya gidiyoruz.”
6. “Yalnızlığımı dizginleyemediğim zamanlardan nefret ediyorum.”
7. “Bu kaderimdeydi, aldığım her karar beni bu cizgiye yaklaştırdı. Bu cizgiye, geriye kalan son cizgiye.”
8. “Buraya gelmeyi seviyorum cunku kablosuz bağlantınız cok hızlı.”
9. “Gercek cesaret, kendine karşı durust olabilmek.”
10. “Korkmanın akıllılık olduğu zamanlar vardır kardeşim, aptallık olduğu zamanlar da.”
11. “İnsanlar her zaman umudumu boşa cıkarmanın bir yolunu buldu.”
12. “Bence iyi olmaktan cok uzaktayım.”
13. “Duvarlarının ustunden bakmaya cekiniyorlar. Gorebileceklerinden korkuyorlar.”
14. “Ben sadece isimsizim. Sadece yalnızım, normal olmak icin neler vermezdim.”
15. “Vanilyalı latteler iceceğim. Bu andan itibaren acıksız bir hayat sureceğim. Kusursuz labirentimi korumak icin her şeyi yapacağım.”
“Bu, kendimi korumanın tek yolu: Onlara asla kaynak kodumu gostermemek. Kendimi kapatmak. Beni kimsenin bulamayacağı soğuk, kusursuz labirentimi yaratmak. Ama artık daha normal olacağım. Belki kız arkadaşım bile olabilir. Onunla birlikte aptal Marvel filmlerine gideceğim. Spor salonuna yazılacağım. Instagram ’da bir şeyleri beğeneceğim. Vanilyalı latteler iceceğim. Bu andan itibaren acıksız bir hayat sureceğim. Kusursuz labirentimi korumak icin her şeyi yapacağım.”
En Guncel Bilgiler ve En Eğlenceli Paylaşımlar İcin Sayfamızı Takip Edin
ListeList Sinema Tv