Merhabalar;
Uzun suredir aklımda kişiye ozel masaustu bilgisayar kasaları tasarımı ve uretim atolyesi fikri var. Bazı oyunlardan ve filmlerden esinlenerek ust duzey kasa tarımları uretmeyi planladığım bir iş fikrim var. Bir ornek verecek olursak mesela Yuzuklerin Efendisi'ndeki cucelerin altın madenlerini referans alarak altın varaklı cuce mimarinin izlerini taşıyan bir kasa.
Başka bir ornek verecek olursam Taht Oyunları'ndaki ejderhaların kabartma veya 3D yazıcılar tasarlanmış bir kasa.
Ornekleri artırmak mumkun tabi.
Kendime ait bir işimin olması ve uzerine bir şeyler koyarak ilerleyeceğim beni heyecanladıracak bir iş fikri. Daha once cokca duşunmeme rağmen başlayacak cesareti bulamadım kendimde. Daha once bir iş kurma deneyimi olan veya bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri olabilir mi diye yazıyorum bunları.
Yanlış hatırlamıyorsam bir kac hafta once technopat ta ozelleştirilmiş sıvı soğutma yapan birinin bir videosunu gormuştum. Tesisat hattı cekmek gibi bir şeydi yaptıkları. Ama benim duşunduğum tesisata kullanılacak borunun uretimin ve tasarımının da ait olduğu bir iş. Bu konuda biraz konuşmak istiyorum ve sizlerinde fikirlerinizi merak ediyorum. teşekkurler.