Kasamı renklendirmek istiyorum ve bunun icin sizden yardım istiyorum. Şu anda sahip olduğum sistem;
Intel i5 8400 MSI GTX 1050Ti Gaming X MSI B360 PRO-VDH Adata xpg 8 GB 3000 MHZ RAM Corsair Builder vs450 450w 80+ PSU Seagate 1 TB HDD CoolerMaster Masterbox Lite 5 RGB Onde 3 adet RGB arkada 1 tane renksiz olmak uzere toplam 4 adet fan kasanın icinde geldi. Konuyu da acmışken sormak istiyorum; kasanın fan renklerini nasıl kontrol edeceğim? Alırken sitede icinde RGB kontrolcu ile gelmektedir yazıyordu fakat icinden bu tarz bir şey cıkmadı. Nasıl bir parca olduğunu soylerseniz kutuya bir kez daha bakarım. Kendim yukarıya 3 tane ve egzoz fan yerine de 1 tane toplam 4 tane CM RGB fan almak istiyorum. Fakat bunları nasıl takacağım ve nasıl kontrol edeceğim bilmiyorum. Anakart girişleri hakkında da pek bilgim yok yardım ederseniz sevinirim. Bir arkadaş forumda Akasa LED şerit incelemesi yapmış. Onlardan da 2 tane almayı planlıyorum. Fakat nasıl takacağım onu da bilmiyorum. Goruntunun butunluğu icin RGB hava soğutma almayı planlıyorum. Kaliteli ve RGB' si olan bir hava soğutma tavsiye ederseniz sevinirim. Bir de RAM' lerimi yenileyeceğim. Gigabyte' ın 2x16 RGB Tanelerinden alacağım, icinde 2 adet RAM şeklinde RGB cubuk veriyor. Bu harika bir detay. RAM konusunu en sona saklıyorum cunku onun icin aynı zamanda var olan RAM' imi de satacağım. Daha da ilerki zamanlarda CM vertical holder almayı da duşunuyorum. Fakat o da nasıl takılır bir bilgim yok ama onun icin ilerleyen zamanlarda ayrı bir konu acarım. Gigabyte RAM kısmına kadar anlattığım sorulara cevap verirseniz cok cok sevinirim. Okuyan herkese şimdiden teşekkur ediyorum.