Kasa modelim Phanteks P400. Bunun icin dunde konu acmıştım temperli tarafını alıcı olarak almak istediğimle alakalı. Dun akşam phanteks ile mailleşmelerim sonucunda P400E, P400S ve normal modelin temper tarafı gozuken vida kısmından takılabildiğini oğrendim ancak tek panel satan yurt dışı 1-2 site bulmama rağmen Turkiye'ye gondermiyorlar uzucu.
Bu videodaki arkadaş gibi pleksi kestireyim dedim 20 liraya falan. Ama yansıma yapacağı ve tam şık durmayabileceği icin aklıma temperli cam satın alınabilir bir şey mi diye bir soru geldi sonra.
96cm 8001 Profil Kasa İcin Temperli Cam | Market Dijital Bu linkten şoyle bir şey buldum ama tam olarak ne işe yarıyor nasıl bir şey olur sorular geldi. Aslında alıp denemek istiyorum fiyatı az cunku. Yaratıcı fikirlerinize ihtiyacım var acaba pleksi yaptırıp arkasına film cektirerek bir şeyler mi yapmam daha iyi olur yoksa 2. linkte attığım urunden sipariş edip kendim kasaya monte edecek şekilde mi kesip bicmeliyim?
Kasanın ici guzel oldu yan tarafın komple cam olması kasayı 2-3 seviye yukarı taşıyacak fikirleri bekliyorum.
@bulent batman @HdAuSrAaN @Jira @Oreki @Pantheon