Oncelikle merhaba arkadaşlar. Bugun uygun fiyatlı bir urun incelemesi yapacağım. Fiyatı 30 TL ama fiyatına gore gercekten cok iyi bir urun. Kasamın ici siyah ve birazda kapalı olduğu icin RGB fanlarımdan yeterince aydınlatma alamıyordum. Bu urunu almaya karar verdim, tam istediğim gibi aydınlatma sağladım diyebilirim. Sizler 2 adet alırsanız kasanızı komple aydınlatır. 30 liralık bu urunde hic kusur bulamadım. Alternatif olarak Phanteks RGB Led Strip adında bir urun var onu almayı duşunuyorsanız kesinlikle vazgecip bunu almalısınız. Phanteks RGB Led Strip modelinin mıknatısları cok ama cok zayıf, parasını pek hak ettiğini soyleyemem. Akasa'nın bu modelinin kendi fiyat aralığındaki en iyi urun olduğunu soyleyebilirim hatta rakip urunlerden cok daha ucuz. (Deep Cool, Phanteks)

Kutu iceriği olarak, şeridin kendisi ve Anakartınız'da RGB soketi yoksa ya da RGB kontolcunuz yoksa Molex uzerinden guc almanızı sağlayan bir cevirici cıkıyor.

Urunun avantajlarına gelirsek;
Guclu aydınlatmaya sahip.
Kesilip ek yapılabiliyor.
Anakart ve RGB kontrolcu sayesinde kasanızdaki butun RGB fanlarla senkronize calışabiliyor.
Uzunluğu 50 cm ve butun kasalara yetiyor.
2 adet alırsanız butun kasanızı aydınlatır.
Ustu kapalı olduğu icin dış aydınlatma olarakta kullanılabilir.
Mıknatısları cok guclu ve ek olarak arkasında bant ile geliyor.
Renk geciş hassasiyeti cok guzel.
15 adet RGB LED lambaya sahip.
Malzeme kalitesi gayet iyi.
Şeritleri uc uca uzatma yapmaya imkan sunuyor.

Kontrolcu olarak, Cooler Master RGB Led Controller kullanıyorum.

Birazda kasa ici goruntu koyayım, bu şerit sayesinde kasamın icindeki aydınlatma %50 arttı diyebilirim ki amacımda buydu zaten. Cok fazla aydınlatma olmadan bileşenleri guzel ve secilebilir şekilde aydınlatmaktı amacım. Kasam şeffaf olsaydı aydınlatma 2 katına cıkabilirdi. Benim gibi ufak tefek kasa modifikasyonları seven arkadaşlarıma kesinlikle bu urunu tavsiye ediyorum. Uygun fiyatlı RGB aydınlatma arayışında olan arkadaşlarım sizlerde gonul rahatlığıyla alabilirsiniz. RGB olmayan modelleri 20 TL.

Fanlar ile nasıl senkronize calıştığını gostermek icin bir tanede video cektim onuda koyuyorum.