Dark marka RGB Kit aldım. Cok beğendim, kasamda fan takmak icin 3 adet yer var. 1 Adet LED ve 1 adet fan alayım dedim. Ne goreyim, aldığım kitte 2 adet fan RGB şerit ve kontrolcu var. Tek bir adet fan ve 1 adet LED şerit alırsam 70 TL. Kiti alırsam 74 TL. Ne yapalım? Hangisini alalım?
Fan takılacak yerler: On taraf 1 adet. Egzoz fan 1 adet. 1 Adet de yan tarafta kasa kapağında var.
Kit olarak alsam 1 fanı takacak yer kalmıyor. Ekran kartım pasif soğutma şu an. Kit alsam artan fanı alt tarafa monte edebilir miyiz?
Diyelim ki monte ettik ekran kartına faydası olur mu? Guc kaynağı ust tarafa takılıyor.
Alt kısımda vida atılacak 1 delik var. Kendimiz matkap ile delik acabilir miyiz?
Kit: Dark 2x12cm Ultra Bright 18X RGB LED Fan, 1xRGB LED Şerit Uzaktan Kumandalı RGB LED Kit (DKCKRGB01) 1 Adet fan: Dark 120mm Ultra Bright 18x RGB LED' li 6 Pin Kasa Fanı (RGB Kit ile Uyumlu!) (DKCF120RGB) LED şerit: Dark 35cm Ultra Bright 21x RGB LED Şerit (RGB Kit ile Uyumlu!) (DKCFLED) Kit avantajları: Bir adet daha kontrolcu elde etmiş oluyoruz ve bir adet fan beleşe gelmiş oluyor.