Okul, genclik, cinsellik ve aşk konularını mukemmel bir şekilde harmanlayan Sex Education, 2019 yılında Netflix ’te yayınlanmaya başladı. Cesur sahneleri ile dikkat ceken dizi ozellikle genc kitle tarafından cok sevildi. Hal boyle olunca dizinin yeni sezonları cekilmeye başlandı. Ancak şu ana kadar 2 sezonu cıkan dizinin 3. sezonundan uzun bir sure haber yoktu. Gectiğimiz gunlerde ise populer dizinin 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağı acıklandı. Bu nedenle sevilen dizinin 3. sezonu hakkında bilgiler verdik. İşte Sex Education 3. sezon hakkında bilmeniz gerekenler.
Ayrıca bu iceriğe bakmak isteyebilirsiniz: “Sex Education İzleyenlerin Kafasında Soru İşareti Oluşturan 15 Detay”
Sex Education 3. sezon ne zaman cıkacak? İlk 2 sezonuyla dikkat ceken dizinin 3. sezon tarihi acıklandı. İngiliz yapımı orijinal Netflix dizisi, 17 Eylul 2021 tarihinde yayınlanacak. Dizinin ilk sezonu Ocak 2019, 2. sezonu ise Ocak 2020 ’de yayınlanmıştı. 3. sezonun Ocak 2021 ’de yayınlanamamasının sebebi buyuk ihtimalle koronavirus salgını. Bu nedenle dizi, Ocak 2021 ’de değil Eylul 2021 ’de cıkacak. Yani dizinin 3. sezonunu sabırsızlıkla bekleyen izleyiciler, yaklaşık 1,5 yıllık bir bekleyiş yaşamış olacak. Aslında dizinin 3. sezon cekimlerine 2020 yılının sonlarında başlanmıştı. Ancak koronavirus yuzunden cekimler daha geniş bir zamana yayıldı.
Ayrıca sizlere Sex Education ’dan bağımsız olarak sevindirici bir haber verelim. Bu yıl The Witcher, La casa de papel ve You gibi populer dizilerin de yeni sezonları cıkacak.
Populer dizinin 3. sezonuna katılacak olan yeni oyuncular Oyuncu kadrosunda Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Gillian Anderson, Aimee Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds, Patricia Allison, Alistair Petrie, Mimi Keene, Mikael Persbrandt, Sami Outalbali, Simone Ashley, Chaneil Kular, Anne-Marie Duff, Jim Howick, Rakhee Thakrar ve Samantha Spiro gibi isimlerin bulunduğu diziye yeni oyuncular katılacak. Gectiğimiz 2 sezondaki karakterleri canlandıran oyuncular değişmeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra oyuncu kadrosuna yeni oyuncular eklenecek.
Dizinin 3. sezonun oyuncu kadrosunda Jason Isaacs, Jemima Kirke ve Dua Saleh yer alacak. Jason Isaacs mudur Groof ’un abisini, Jemima Kirke okulun yeni mudurunu, Dua Saleh ise okulun yeni belalı oğrencisini canlandıracak. Hic şuphe yok ki, yeni sezon oyuncuları diziye ekstra hareket katacak.
Sex Education 3. sezon konusu ne olacak? Şu ana kadar dizinin 3. sezon hikayesi ile ilgili yapılmış bir acıklama yok. Ancak 2. sezonun finalini goz onunde bulundurarak 3. sezonda olacakları tahmin etmemiz mumkun. Buyuk ihtimalle Otis ve Maeve arasındaki gerilim artacak ve yanlış anlaşılmalar olacak. Buna ek olarak Maeve ’in ailevi sorunları devam edecek. Ayrıca dizinin yeni sezonunda Adam ve Eric ’in ilişkilerini ve mudur Groff ’un bununla nasıl başa cıkacağını goreceğiz.
Dizi en fazla 5 sezon surecek IMDb puanı 8.3 olan dizinin yazarı Laurie Nunn, dizinin cok uzun surmeyeceğini soyluyor. Cunku 10 yıl suren bir dizide lise oğrencilerini genc tutmanın cok zor olacağını duşunuyor. Aslında pek de haksız sayılmaz. Cunku dizi başladığında 18 yaşında olan bir oyuncu, 10 yıl sonra 28 yaşlarında olacak. Bu da dizinin tum atmosferini etkileyecek ve izleyicilerin buyuk bir coğunluğu ilgisini kaybedecek.
Sex Education 3. sezon tanıtım videosu
Dizinin tanıtım videosu 10 Şubat 2020 tarihinde Netflix UK & İreland YouTube kanalında yayınlandı. Tanıtım videosunda 3. sezonda rol alacak olan Jason Isaacs yer aldı. Jason Isaacs 3. sezon tanıtım videosunda oyunculardan bahsetti. Ancak bu tanıtım videosu izleyicileri tatmin etmedi. İzleyiciler sabırsızlıkla 3. sezon fragmanını bekliyor. Fakat dizinin 3. sezonunun yayınlanmasına yaklaşık 3,5 ay kalmasına rağmen hala fragman yayınlanmadı. İlerleyen gunlerde fragmanın yayınlanması bekleniyor.
Ayrıca bu iceriğe bakmak isteyebilirsiniz: “Konuları Kadar Ateşli Sahneleriyle de Etkisi Altına Alan 24 Erotik Netflix Dizisi”