Arkadaşlar bundan 2 hafta once Vista işletim sistemli laptobuma fortmat attım.. Herşey cok guzel super işliyordu surekli guncellemeleri yapıyor pcyi yeniden başlatıyordum. ta ki bundan 2-3 gun oncesine kadar ne olduysa birden bire pc guncellemeleri yapmaz oldu internet sayfaları cok ağır acılır oldu (google bile 3 dakikadan aşağda acmiyor) diğer arkadaşlarımın pcleri canavar gibi giriyor ama benimki son 2-3 gundur msn acmanını dişında bir işe yaramıyor..Evimizde kablonet var ve biz bunu everest marka bir routerla wireless a cevirdik 1 arkadaşımız kabloyla bağlanıyor diğer arkadaşım ve ben wirelessla bağlanıyoruz ama wirelessla bağlanan arkadaşımda hicbir sorun yok..

İnternette biraz araştırdım baktım firewall engelliyor olabilir dediler firewalli kapattım anti virus programınız olabilir dediler onuda minumu seviyede yaptım ardından kapttım yok yine aynı yine aynı arkadaşlarımın pcleri 140kb la indirme yaparken surekli benim pc 100kblık bir dosyayı bile indiremiyor download 30 kb diyor sonra hemen 0 kb a duşuyr ve hic yuklemiyor

Allah aşkına bana birşey soyleyin ne yapmam gerekli yoksa pcyi parcalıyacagım