Ay tutulmaları, gezegenlerin hareketleri derken bu olayların burclara olan etkileri konulu yazılar her yerden cıkar oldu. Bazen doğru cıktı bazense yanlış. Biz şimdi boş verelim astrolojiyi, eğlencemize bakalım. Yıldız Tilbe ’nin her ruh haline gore şarkısı olduğuna gore belli kişilik ozelliklerine gore one cıkan burclara gore de vardır diye duşunduk ve sizin icin bu tatlı, kafa dağıtmalık listeyi yaptık. Tutmayanlar uzulmesin, burcların da tam olarak bizi yansıttığı soylenemez zaten?
Koc – Cabuk Olalım Aşkım
Sabırsız Koc burcları icin en ideal şarkının bu olduğunu duşunduk. Hedef belirlemeyi seven ve duygusal olan Koc burcları ve Yıldız Tilbe ’nin “Cabuk olalım aşkım her şeyi paylaşalım…” sozleri sizce de uyuşmuyor mu??
Boğa – Yar Yanına Geleceğim
Guclu istekleri olan kararlı ve otoriter burc olan Boğa icin “Yar yanına geleceğim, yar seni hep seveceğim” sozleri onun kararlılığını ve aşkta bile otoriter olduğunu anlatıyor bizce?
İkizler – El Adamı
Surekli değişen fikirleri ve kararlarıyla bilinen İkizler burcu icin Yıldız Tilbe adeta şarkı yazmış. “Gonlum isterse gelirim bitmeyen aşkla sevişirim” diyor şarkıda. Sonrasında ise “Yalnızlığın kadınıyım alma beni el adamı” Yani ikizler burcunun ne yapacağı belli olmaz?
Yengec – Olsun mu Olmasın
Anac ve sahiplenici olan Yengecler aynı zamanda evcimen, sıcak kanlı, durust ve iyi niyetlidir. Bu yonleriyle Yıldız Tilbe ’nin “Olsun mu olmasın dert sana uğramasın” sozleri onlar icin yazılmış gibi. ?
Aslan – Yuru Anca Gidersin
Gosterişi seven sozunden donmeyen aslanlar icin “Guzel elbiseleri giyip kuşanacağım, senin onunden gecip sana bakmayacağım” sozleri tam uymuyor mu sizce de? ?
Başak – Bin Dereden Su Getirsem
Titiz ve kolay beğenmeyen Başak burcları icin ise başak burcları gibi titiz olan bu şarkıyı sectik? “Bin dereden su getirsem arınamazsın sussam olmaz konuşsam duymaz anlamazsın…”
Terazi – Ama Evlisin
İyi niyetli olan terazi burcları aynı zamanda cazibeli ve paraya onem veren burclardır. Zora gelmeyi sevmezler.
Akrep – Haberi Olsun
Sırdaş, gercek bir dost ve fedakar burclar Akrepler icin yazılmış bu sozler. “Ben o yare canımı, omrumu hayatımı, seve seve her şeyimi, ben o yare kalbimi, yatağımı doşeğimi, sererim haberi olsun…” ?
Yay – Ben Senin Var Ya
Yay burcunun ozgurluğune ne kadar duşkun olduğunu, kucucuk bir kısıtlamada kendini hemen geri cektiğini bilmeyen yoktur. Bu sebeple “Ben senin var ya lafınla şekil alamam” sozleri tam Yay burcları icin yazılmış.?
Oğlak – Delikanlım
Karamsar ve guvenilir insanlar olan Oğlak burcları aşklarında da sevdiği insanı fazlaca sahiplenirler. “Hafife alma aşk vurur insana bu kadar kolay sanma delikanlım” diyerek karamsarlığını ortaya koyar.
Kova – Karpuz Getir Yiyelim
Yaratıcı, ozgun ve ozgurluğune duşkun Kova burcları icin ise bu oldukca orijinal şarkıyı sectik?
Balık – Bu Evde Senle
Hayalperest, duygusal ve romantik Balık burcları adeta kendi renkli hayal dunyalarında yaşarlar. Yıldız Tilbe ’de bu şarkısında oldukca romantik ve hayalperest yanını ortaya cıkarmış?