Ceren Moray Biyografisi O Hayat Benim dizisinde Efsun karakterini canlandırmaktadır. Ceren Moray, 5 Haziran 1985 tarihinde Diyarbakır'da memur bir ailenin tek kızı olarak doğmuştur. Kucuk yaşta istanbul'a gelmişlerdir. İstanbul ’da buyumuştur.
15 yaşına kadar Pera Guzel mi aldı. Halic Universitesi Konsevatuarı Tiyatro Bolumunden 2009 yılında mezun oldu. Ceren Moray, 2003 yılında yonetmenliğini Şerif Goren ve Orhan Oğuz ’un yaptığı “Serseri Aşıklar” adlı dizide Mujde Ar, Levent Uzumcu, Fadik Sevin Atasoy, Yeşim Buber, Nurseli İdiz, Salih Guney ve Fatma Belgen ile birlikte oynayarak oyunculuk hayatına başladı.
2007 - 2010 yılları arasında “Kavak Yelleri” dizisinde Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Kulegec, Aslı Enver, Sarp Apak ile birlikte oynadı.
2014 yılında “O Hayat Benim” adlı dizide Efsun karakterini canlandırırken; Keremcem, İclal Aydın, Ezgi Asaroğlu, Sinan Albayrak, Oya Başar, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu ile birlikte rol almıştır.
2014 yılında başrolleri Farah Zeynep Abdullah ve Engin Akyurek ’in paylaştığı “Bi Kucuk Eylul Meselesi” adlı sinema filminde Onur Tuna ve Ege Aydan ile birlikte rol aldı.
2015 yılında yonetmenliğini Caner Ozyurtlu ’nun yaptığı, yapımcıları da Şebnem Bozoklu, Caner Ozyurtlu ve Kaan Yıldırım olan “yok-artik” adlı sinema filminde Erkan Kolcak Kostendil ile birlikte başrolde oynadı.
Filmleri ve Dizileri :
2015 - Yok Artık (Sinema Filmi)
2014 - 2015 - O Hayat Benim (Efsun) (TV Dizisi)
2014 - Bi Kucuk Eylul Meselesi (Berrak) (Sinema Filmi)
2012 - İşler Gucler (Zehra) (TV Dizisi)
2007 - 2010 - Kavak Yelleri (Sultan) (TV Dizisi)
2007 - 2008 - Doktorlar (Senem) (TV Dizisi)
2005 - Nefes Nefese (Ezgi) (TV Dizisi)
2004 - Dayı (Simge) (TV Dizisi)
2003 - Serseri Aşıklar (TV Dizisi)