arkadaşlar iş icabı arazideyim

burada ev telefonları kablosuz yani telsiz sistem ile calıştığından ne adsl ne de dial-up olarak internete ulaşamıyorum

ciftyonlu uydu internetin hızı da beni tatmin etmiyor ayrıca aşırı pahalı

telsim hic cekmediği icin de gprs uzerinden bağlanamıyorum

sadece turkcell 1-2 cubuk cekiyor

şimdi internete bağlanmak icin 2 seceneğim var

1. turkcell ile gprs ile internete bağlanmak 1 gb limitli tarife 59 milyonmuş

2.turkcell gprs ile upload + skystar2 tv kart ve canak anten ile bir şirkete abone olup downloadı yapmak

şimdi arkadaşlar hic bu şekilde bir bağlantı denediniz mi ?

oncelikle Turkcell gprs ile internete bağlansam burada turkcell cok az cekiyor telefonlarda 1-2 cubuk seviyesinde ve burada EDGE desteği var mı yok mu onu da bilemiyorum

acaba kac kb hız ile bağlanabilirim , turkcell edge connect kart dedikleri aletden mi alayım yoksa kaliteli ve uygun fiyatlı gprs desteği veren bir cep telefonu mu

ve bunları yaparsam bağlantı hızım ne olur ?

ayrıca turkcellden upload yapıp tv kartından download yapsam bu nasıl olur bu konuda ayrıntılı bilgilere ihtiyacım var cunki her kafadan bir ses cıkıyor

aylık gprs 59 milyon ve uydu icin de 25 euro gibi fiyatlardan bahsediyorlar yani aylık 100-150 lira gibi bir ucret odemeye hazırım yeterki bağlantı beni tatmin etsin

kısacası telefon ozellikleri , gprs hızları ve tarifeleri , uydu tarifeleri , canakları vb. bu konuda HER turlu bilgiye ihtiyacım var , yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkur ediyorum.