Arkadaşlar bir suru Adsl modem araştırdım.Bir suru bilg. sektorundeki arkadaşlarıma danıştım...Ve zoom x4 /x5, Usr robotics;asus arties v.s.
Sonunda Arties'in (RT-110 ADSL2+ Router) modemini almayı duşundum.
Bu modemi secmemdeki neden piayasadaki yukarda adı gecen bir suru modem markası adsl2+ standartını desteklemiyor ve telekom'um şu elinde olan 600.000 adsl sattıktan sonra bu teknolojiye gececeği konusundaki bilgidir...

Urunun ozellikleri:

RT-110 ADSL2+ Router

• ADSL2+ Modem
• 4 Ethernet Portlu Switch
• Router
• Firewall

AirTies RT-110, ADSL hattı uzerinden hem İnternet bağlantısı, hem de 4 bilgisayara kadar kablolu ağ kurmaya yarayan bir ADSL Router’dır. Cihaz; ADSL modem, router, firewall, 4 portlu ethernet switch fonksiyonlarını tek başına yerine getirir.

• ADSL, ADSL2, ADSL2+ ozelliği ile 24Mbps’ye varan erişim hızı
• Download Sayacı (Limitli ADSL kullanımı icin) - Sadece AirTies'da!
• İnternet guvenliği: SPI Firewall
• DDNS (Dinamik DNS) ozelliği
• UPnP: Tak&Calıştır ozelliği
• Turkce Web arayuzu -Sadece AirTies'da!
• Duşuk voltaj problemlerine son veren ozel guc adaptoru -Sadece AirTies'da!
• Splitter hediyeli
• 7/24 teknik destek: 0212 212 82 20
• 3 yıl garanti Sadece AirTies'da!

Şimdi bu modem hakkında bilgisi olan arkadaşlar tamamıyla Turk urunu olan (muhendislerinin silicon vadisinden geldikleri falan soyleniyo...)modem sorun cıkarırı mı sitelerine baktım 7/24 saat destek verdiklerini belirtiyolar bir şubleri de hollanda'da varmış (analaybildiğim kadarıyla)...
Bu ururun fiyatı http://www.hepsiburada.com/productDe...oductId=bd5420 daki fiyatı 122 ytl'miş.

Ayrıca ADSL- AirTies’ın ADSL’de Turkiye’deki “İlk”leri...

- “Modem Download Sayacı” : Limitli ADSL tarifesini kullananlar icin buyuk bir kolaylık sağlayan sayac, aylık bazda internetten ne kadar veri cekildiğini grafiksel ve sayısal olarak sunuyor.

- Turkce Web Arayuzu : RT-210, RT-110 ve RT-101 ADSL modemlerin hepsi “Turkce Web Arayuzu” sayesinde kolaylıkla yonetilebiliyor. Teknik anlamda oldukca duzgun bir Turkce’nin kullanıldığı arayuz Turkiye’de bir ilki oluşturuyor...

- ADSL2+ : AirTies, Turk Telekom altyapısı henuz hazır olmasa da, 24Mbps Downstream, 4Mbps Upstream erişim hızlarını mumkun kılan ADSL2+ teknolojisini şimdiden urunlerinde sunan ilk firmalardan biri...

- Test Sistemi: AirTies modemler, herhangi bir bağlantı sorununda, problemin kaynağını basitce tespit eden bir test sistemine sahip... Bu da kullanıcılar icin yaratılan artı değerlerden birini oluşturuyor...

- Ozel Guc Adaptoru: Voltaj dalgalanmalarının sıkca yaşandığı Turkiye kullanıcıları icin AirTies’ın sunduğu ustun ozelliklerden biri de, ozel guc adaptoru... 100 ile 264 Volt arasındaki değerleri kapsayabilen bu adaptor, cihazların aşırı voltaj yuklenmesi ya da kilitlenmesine engel oluyor...

- Destek Hattı : AirTies’ın 0212 212 82 20 numaralı destek hattı ADSL ve kablosuz iletişim konusunda 7/24 hizmet vererek her turlu muşteri sorununa etkin bir şekilde yanıt verebilen tek destek hattı...

- 3 Yıl Garanti : AirTies 3 yıl verdiği garanti suresi ile Turkiye’de bir ilke imza atıyor...

Bayaa iddialı konuşmuşlar...Sizce nasıl?
Uzun lafın kısası bu modem sorun cıkarır mı?Kullanan veya bilen varmı?
Not:Bu modemi evde tek pc icin kullanmayı duşunuyorum...

Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkurler...
Saygılarımla...