İyi Forumlar herkese, umarım konu başlığı yanlış yazılmamıştır.

Sizlere bu makalemde sıvı soğutma ile ilgili bir kac soru sormak isterim. Bilgisayarımın kasasına sıvı soğutmadan ziyade "Table PC" diye gorebileceğiniz, Masa icinde kasa dizaynlı bir bilgisayar masası yapıp, bu sistemimi Sıvı soğutma ile soğutmak istiyorum. Bahsettiğim masaya ait bir kac goruntu paylaşmak isterim;

Bu masayı bu yaz yaptırmayı duşunuyordum fakat turkiye icerisinde sıvı soğutma adı altında bulabileceğimiz tek şeyin CPU soğutucuları olduğunu gordum. Benim bahsettiğim sıvı soğutma mekanizması CPU, GPU, RAM hatta Chipset'i bile soğutmaya yonelik olacaktı. Aklımda şu malzemeler vardı;

4'lu Ram bloğu CPU bloğu GPU bloğu Chipset bloğu Hortum Su haznesi Saf su Suyun icerisindeki iletken maddeleri toplamaya yarayan demir parcası (adı aklıma gelmedi.)
Bu gibi malzemeler. eBay'den ve yabancı bir kac siteye bakıp gozlemlerim sonucu bu parcaların olduğunu gordum. Fakat Turkiye'de maresef yok.. Bu parcalar nasıl temin edilir bununla ilgili bilgilerinize ihtiyacım var. Gumrukten gecen malların fiyatla orantılı olarak geri donmesi (tabi satıcı dolandırmadan insanlık adına gumruğe kadar başarılı bir şekilde gonderebilmişse), gumrukte takılması gibi sorunlar ortaya cıkar mı ? En kısa surede ilgi ve alakanızı bekliyor olacağım.

İyi Forumlar.