Merhaba yaklaşık 2-3 gun once pozitif teknolojiden MacBook Air satın aldım. Urun elime geldi ancak hoparlorlerinde sıkıntı var (MacBook Air'lerde kronik olduğunu biliyorum fakat benimkinde daha fazla hem de iki hoparlorde).aynı zamanda macın kutusunu ilk actığımda boya kalıntısı gibi şeyler vardı uzerinde silince gecti ve ilk kurulumda coktu. Apple destek ile 30 dakika suren bir konuşma yaptık, cihaza bağlandılar yazılımını kontrol etiler ve yazılımsal bir sıkıntı olmadığını bu sıkıntının donanımsal olduğunu soylediler. Bana urun 3 gunluk isterseniz pozitif teknolojiden değiştirme talebinde bulunun dediler. Bugun değişim talebinde bulundum ve mail de atım. Maile hemen cevap veren pozitif teknoloji 3 saat oldu cevap vermedi. Bende bunu uzerine muşteri hizmetlerini aradım bana değişim icin değişim ve iade bolumundeki kodla Aras Kargo'ya vermem gerektiğini soyledi. Pozitif teknoloji bu surecte beni hic mağdur etmedi ama akılma takılıyor 3 gunluk cihaz sonucta. Değişimi kabul etmeme ihtimalleri var mı? Daha once pozitif teknolojiye urun iade eden veya değiştiren oldu mu?
Youtube Videosu: