Arkadaşlar merhaba, bende 2008 plastik kasa MacBook var bilgisayarı boyle genel olarak yoğun kullanmıyorum ama bazen dizi film izliyorum. Genel olarak Spotify'dan muzik acıyorum oyle kullanıyorum sorum şu bilgisayarı actığımda hicbir şey acık değilken sıcaklık 35-38 gibi oluyor bir de Mac fan Control yuklu onun hızı da sabit 5000 RPM de Spotify'da muzik dinlerken cok değişmiyor. 40-43 arası gibi Safari'den Netflix'e giriyorum 50-55 derece oluyor. YouTube icin Chrome kullanıyorum Chrome'da da 55-60 olduğu oluyor. 1 kere arkada Netflix'ten dizi izlerken Chrome girip bir şey bakıp cıktıştım 80 dereceyi gormuştu. O zaman termal macununu yenilememiştim şu an yeni macun var. Sıcaklıklar bu halemde sizce cok mu coksa neden olabilir? Cihaz eskidiği icin ısınma arttırır mı? Bu saydığım butun etkenlerde fan hızı 5000 RPM sabit 80 derece olmasına cok takılmayın makine eski biraz yormuştum. O sırada zaten cok hızlı olduğu soylenemez tarayıcılarda normal arayuzde hala hızlı Cevaplarınızı gercekten merak ediyorum şimdiden teşekkurler.