Merhabalar,
Ben once MacBook Pro 2020 aldım, ardından guzel ve iyi calışan bir USB Hub. Once Samsung Curved 24 monitor aldım ve HDMI girişi ile bağladığımda ekran bildiğiniz leş gibi oldu. Yazılar bulanık, kalite 800x600'un 1920x1080 hali gibi. Ekranı değiştirdim ve BenQ GL2460 aldım, DVI girişine sahip olduğundan DVI to HDMI ile donuşturdum (denedim her PC'de calışıyor donuşturucu.) Mac'e bağladığım zaman ekranı algıladı ve her şeyi gordu fakat BenQ ekran siyah olarak kaldı. Ekranı goruyor, ekranda videolar dahi oynuyor her şey aktif fakat ekranda goruntu yok. Ekran algıla vs. her şey dedim ama bir turlu ekrana goruntu gelmedi. Usb'leri vs. tak, cıkar her şeyi yaptım. Evde bir tane daha BenQ monitor var, ona donuşturucusuz HDMI ile bağlantı yaptığımda cok kaliteli ve temiz bir aktarım yapıyor. Sebebi ne olabilir? İllalah ettim, surekli bir problem ya.
Cozuldu arkadaşlar. MacBook fazla donuşturucu kaldıramıyormuş. Monitore DVI to HDMI, Mac'e; HDMI to typc e bağlayınca destek alamadım. Cozum DVI başlı, HDMI cıkışlı bir kablo ile halloldu.