Merhaba arkadaşlar, genel olarak Android Studio uzerinden (Flutter) mobil uygulamalar geliştirmekteyim. Hangi MacBook'u alacağıma dair kararsız kaldım. 8 GB RAM olayı yuzunden tereddute duştum. Sizce oyun oynamayan ve sadece gundelik işlerin yanında yoğun olarak yazılımla uğraşan birinin hangi MacBook'u tercih etmesi daha doğru olur? Apple'dan anlayan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. M.2'nin daha iyi olması ve yeni kasa MacBook kullanmak beni cezbediyor bunun yanında MacBook Pro'nun da fanlı olması ve fazladan 1 adet aktif GPU'nun bulunması gibi artıları var hepsinin yanında da 16 GB RAM'li bir Air mevcut acıkcası cok kararsız kaldım. Beni 2,5 - 3 yıl idare etmesi yeterli olacaktır sonrasında satıp yeni bir urune geciş yapabilirim diye duşunuyorum.
Apple MYD82TU/A MacBook Pro 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MYD82TU/A Ucretsiz kargo. Oğrenci, Oğretmen ve Eğitim Kurumlarına ozel indirimlerle Pozitif Teknoloji ’den hemen alın. Apple markalı MacBook Pro 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MYD82TU/A urunu eğitim indirimi ile Yetkili Cozum Uzmanı Pozitif Teknoloji ’den hemen alın.
www.pt.com.tr
Apple Z1240009K MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 16GB 256GB Uzay Grisi Z1240009K Apple markalı Z1240009K kodlu MacBook Air 13.3 inc M1 8CPU 7GPU 16GB 256GB Uzay Grisi Z1240009K urunu eğitim indirimi ile Yetkili Cozum Uzmanı Pozitif Teknoloji den hemen alın. Oğrenci, oğretmen ve eğitim kurumlarına ozel indirimleri keşfedin.
www.pt.com.tr
Apple MLXW3TU/A MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MLXW3TU/A Ucretsiz kargo. Oğrenci, Oğretmen ve Eğitim Kurumlarına ozel indirimlerle Pozitif Teknoloji ’den hemen alın. Apple markalı MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MLXW3TU/A urunu eğitim indirimi ile Yetkili Eğitim Uzmanı Pozitif Teknoloji ’den hemen alın.
www.pt.com.tr