Merhaba arkadaşlar, bilgisayar muhendisliği okuyorum yeni bir bilgisayara ihtiyacım var 1 2 ay once almak icin tavsiye konusu acmıştım ancak o zaman son anda almaktan vazgecmiştim. Aklımda gunde 1 2 saat kadar oyun oynamak var ancak bunun icin MacBook yerine oyun bilgisayarı alınır mı? Kararsızım ustelik yazılım icinde hem iOS hem de MacBook daha avantajlı. Benim icin taşınabilirlik sorunu yok.

Apple MLXW3TU/A MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MLXW3TU/A Ucretsiz kargo. Oğrenci, Oğretmen ve Eğitim Kurumlarına ozel indirimlerle Pozitif Teknoloji ’den hemen alın. Apple markalı MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MLXW3TU/A urunu eğitim indirimi ile Yetkili Eğitim Uzmanı Pozitif Teknoloji ’den hemen alın.
www.pt.com.tr

Apple MYD82TU/A MacBook Pro 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MYD82TU/A Ucretsiz kargo. Oğrenci, Oğretmen ve Eğitim Kurumlarına ozel indirimlerle Pozitif Teknoloji ’den hemen alın. Apple markalı MacBook Pro 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 8GB 256GB Uzay Grisi MYD82TU/A urunu eğitim indirimi ile Yetkili Cozum Uzmanı Pozitif Teknoloji ’den hemen alın.
www.pt.com.tr

Apple MNEH3TU/A MacBook Pro 13.3 inc M2 8CPU 10GPU 8GB 256GB SSD Uzay Grisi MNEH3TU/A Ucretsiz kargo. Oğrenci, Oğretmen ve Eğitim Kurumlarına ozel indirimlerle Pozitif Teknoloji ’den hemen alın. Apple markalı MacBook Pro 13.3 inc M2 8CPU 10GPU 8GB 256GB SSD Uzay Grisi MNEH3TU/A urunu eğitim indirimi ile Yetkili Cozum Uzmanı Pozitif Teknoloji ’den hemen alın.
www.pt.com.tr

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-46-amd-ryzen-5-6600h-8gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-qgxey-001-pm-HBC00002EFBNT
Aklımdaki secenekler bunlar fikirlerinizi yazarsanız ve yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada butcem maksimum 22 civarı M2 MacBook Pro alırsam butcemi biraz fazla zorlayacağım Acer olana direkt 16 GB RAM ve elimde Amazon indiriminden aldığım 1TB M.2 SSD'yi takıp devam edebilirim ancak gonlum MacBook'tan yana olduğu icin bir turlu alamıyorum. Son olarak sizce almak icin Black Friday beklenmeli mi?