Merhaba MacBook Air M.2 aldım ve kutusunu acmadım, bu urunun iadesi hakkında bilgi almak icin Apple muşteri hizmetlerini aradığımda bana kutuyu acıp kullanıp beğenmezseniz 14 gun icinde iade edebilirsiniz diye soylendi. Pek inandırıcı gelmedi, urunu actığımda ve kullandığım sure zarfında ne yaparsam iade şartlarından cıkmış olurum? Aşağıdaki iade koşulları boyle ama tam olarak anlamış değilim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Aşağıda belirtilen urunleri kusur veya uygun olmama gerekceleri olmaksızın iade edemeyeceğinize dikkat edin.
Onceden acık bir şekilde onay vererek ve vazgecme hakkını kaybettiğinizi kabul ederek indirmeye başladığınız elektronik yazılım indirmeleri. Yazılım guncelleme programı abonelikleri, iTunes hediye kartları, Apple Store hediye kartları ve tum Apple geliştirici urunleri. Hediye paketleme gibi, onceden acık bir şekilde izin verdiğiniz ve tamamlandıktan sonra vazgecme hakkını kaybetmeyi kabul ettiğiniz hizmetler tam olarak yerine getirildikten sonra iptal edilemez. Hizmetler tam olarak yerine getirilmemişse ve hizmetlerin yerine getirilmesine hizmet sozleşmesinin imzalanmasını takip eden 14 gun icinde başlanmasını talep ettiyseniz, hizmet sozleşmesinin iptal etme niyetinizi bize ilettiğiniz tarihe kadar yerine getirilen hizmetlerle orantılı bir tutarı odemeniz istenir. Teslimattan sonra acılmış kapalı paket icindeki belirli bilgisayar yazılımları.