15.000 TL butce ile sizce hangisini tercih etmeliyim?
1.secenek;

Apple ZXX31 MacBook Air 13.3 inc 1.1GHz i3 8GB RAM 512GB SSD Uzay Grisi ZXX31 Apple markalı ZXX31 kodlu MacBook Air 13.3 inc 1.1GHz i3 8GB RAM 512GB SSD Uzay Grisi ZXX31 urunu eğitim indirimi ile Yetkili Cozum Uzmanı Pozitif Teknoloji den hemen alın. Oğrenci, oğretmen ve eğitim kurumlarına ozel indirimleri keşfedin.
www.pt.com.tr

+

10.9 inc iPad Air Wi-Fi 64 GB - Uzay Grisi satın alın Karşınızda Apple M1 cipin gucuyle yeni iPad Air. Ucretsiz lazer baskı ve ozel odeme secenekleriyle. Apple.com ’dan satın alın.
www.apple.com

+
2. nesil kalem.

2.secenek;
Aynı şekilde iPad Air(4.nesil) ve kalem alıp sonrasında.

Apple MacBook Pro 13 inc Touch Bar 2.0GHz QC i5 16GB RAM 512GB SSD Uzay Grisi MWP42TU/A Apple markalı MacBook Pro 13 inc Touch Bar 2.0GHz QC i5 16GB RAM 512GB SSD Uzay Grisi MWP42TU/A urunu eğitim indirimi ile Yetkili Cozum Uzmanı Pozitif Teknoloji den hemen alın. Oğrenci, oğretmen ve eğitim kurumlarına ozel indirimleri keşfedin.
www.pt.com.tr

Almak mı?

iPad'i kesin almayı duşunuyorum cunku okuduğum bolum not ağırlıklı. Mac modeli konusunda kararsızım. Mac duşunmemin nedeni beni en az 4 5 yıl idare edebilecek bir laptop zaten ağır işler icin kullanmayı duşunmuyorum. Mac yazılım, sunum hazırlama, Web'de dolaşma, arada bir LoL oynamak icin kullanılacak.
Goruşlerinizi bekliyorum.