Selamlar ;

Sorunum şu bundan 2-3 gun once hamachi ağım ve yerel ağım gayet duzgun calışır durumdaydı birlikte sorunsuz calışırlardı.

Froumdaki bazı arkadaşlar bilicektir, bir oyunu co-op oynamak icin gerekli olan patchte hamachi iel calışması icin bir kayıt girdisi var onu yaptım daha sonra pc yi resledim ve internete bağlanmama sorunu başladı. Dns felan ayarlıydı malum youtube onları otomatiğe aldım duzeldi. Bundan sonra yeni bir sorun başgosterdi, Hamachi ağı devrede iken ethernet bağlantısı internete bağlanmıyordu. Yani sadece yerel ağ diyor ama internet bağlantısı olmuyordu. Hamachi ağını devreden cıkarınca internet geri geliyordu. Bu sorunu ağ kopruleme ile cozdum. Yalnız bunlar yaşanırken kablosuz bağlandığımda sorun 0 nete sorunsuz giriyorum. bugunden itibaren yerel ağdan tamamen bağlanamıyorum hamachiyi devre dışı bıraksam bile koprulesem bile bağlantı alamaz oldum ve kablosuz yine sorunsuz bağlanıyor.

Kafayı yemek uzereyim bir cozum bulamadım hamachiyide kaldırmak istemiyorum ama gerekirse kaldırırm ama sorun ayratının kayıt girdisi olduundan şupheleniyorum bunu geri nasıl alabilirim ocneden bu kayıt girdisini kullanmıştım bole sorun olmamıştı. Acaba virus olabilirmi diye duşundum ama kablosuzda sorun yok sadece ethernet bağlantısını engelleyen bir virus varda ben mi bilmiyorum bu konularda yardımınızı fikirlerinizi cozum onerilerinizi bekliyorum.

Teşekkurler ... İyi forumlar ...