MacBook bana hediye olarak verildi. İlkbaşta herhangi bir sorun yoktu ama bu aralar Netflix'ten dizi izlerken saliselik olarak ekranda beyaz parlama goruyorum.
İnternette biraz araştırma yaptım kıpraşma deniyor sanırsam, aşırı ısınmadan olabileceği soyleniyor ama sadece dizi izlerken oluyor. YouTube'ta herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Yapabileceğim herhangi bir şey var mı, Apple mağazasına teknik destek icin faturasız goturebilir miyim?

MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2013)
2,4 GHz Intel Core i5
8 GB 1600 MHz DDR3
Intel Iris 1536 MB
Lasantalo dedi:
MacBook bana hediye olarak verildi. İlkbaşta herhangi bir sorun yoktu ama bu aralar Netflix'ten dizi izlerken saliselik olarak ekranda beyaz parlama goruyorum.
İnternette biraz araştırma yaptım kıpraşma deniyor sanırsam, aşırı ısınmadan olabileceği soyleniyor ama sadece dizi izlerken oluyor. YouTube'ta herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Yapabileceğim herhangi bir şey var mı, Apple mağazasına teknik destek icin faturasız goturebilir miyim?

MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2013)
2,4 GHz Intel Core i5
8 GB 1600 MHz DDR3
Intel Iris 1536 MB
Genişletmek icin tıkla...

Forumda yabancıyım yanlış bir şeyler yaptıysam ozur diliyorum.
Sorunu cozdum sanırsam. oncelikle sorundan biraz daha bahsedeyim. Netflix tam ekran dizi izlerken anlık olarak beyaz patlamalar oluyordu. Tam ekran dışında izlerken ve normal kullanımda boyle bir sorunla karşılaşmıyordum. Cozumu oldukca basit :

Sistem tercihleri > Erişebilirlik > Ekran > Yeri belirlemek icin fare imlecini salla sececeğini devre dışı bırakıyorsunuz 1 saatlik kullanım sonucunda soruna tekrardan rastlamadım. Tekrardan karşılaşırsam bilgilendireceğim.

Kullandığım surum : macOS Mojave 10.14.6