Edit: Konu cozuldukten sonra konuyu Kurulum rehberine cevirmek istiyorum o yuzden desteklerinizi esirgemeyin lutfen. Recep Abi,seni de konuya beklerim.

Arkadaşlar selamlar. 2017 model Macbook Air 13'' dizustu bilgisayarıma harici GPU bağlamak istiyorum. Elimdeki malzemeleri linkleri ile aşağıya ekliyorum, hem bana yardım etmek icin uygunluğuna bakın,hem de eğer uygunsa ileride maclerine eGPU kurmak isteyen arkadaşlara referans olsun.

♦Beast 8.5c

777.12EGP |PCI E EXP GDC harici dizustu Video kartı Dock dizustu Dock grafik kartı adaptoru (Mini PCI E/NGFF M.2 A/E anahtar/Expresscard)|laptop docking station|exp gdcvideo card dock - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com

♦Amd R7 240 4Gb
Asus R7 240 ekran kartı fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri. Asus R7 240 2 GB kampanyalar ve en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al. Asus R7 240 ekran kartı fiyatı, teknik ozellikleri, modelleri. Asus R7 240 2 GB kampanyalar ve en uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
www.vatanbilgisayar.com

♦Thunderbolt 2 to HDMI

US $16.65 |Baseus Mini DP HDMI kablosu 4K erkek erkek Mini DisplayPort HDMI kablosu Thunderbolt 1 2 Mini ekran portu adaptoru kablosu| | - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com
tr.aliexpress.com

¿Thunderbolt 2 to USB soketi?
(boyle bir urun bulamadım. Var ise lutfen bildirin)

Tahmini yapım

Oncelikle Beast 8.5c'ye 12V ile guc vereceğim(Ekran kartımın PSUya ihtiyacı yok).
Ardından ekran kartını takacağım, Thunderbolt 2 to HDMİ kablosuyla Beast 8.5c ile Macbook Air'imi birbirine bağlayacağım.
Surucusunu kuracağım ve işlem tamam?