Selam arkadaşlar. Başlık sizi yanıltmasın, mevcut Windows bilgisayara macOS kurulumundan bahsetmiyorum. Ben doğduğumdan beri Windows kullanıcısıyım. Apple urunlerinden gerek fiyatları gerekse kendi ekosistemleri icinde cok fazla sıkışıp kalması gereğince (benim deyimimle kapalı kutu) hep uzak durdum bu markadan. Pes edişim ise, Lenovo ve Packard Bell marka eski laptoplarımın vefat etmesiyle başladı. Yıllar icerisinde duzeltmeme rağmen hep sorun cıkardılar. Ben de MacBook'ların hem hafif oluşunu, hem de daha az driver veya eskime sorunlarıyla boğuştuğunu duyduğumdan aklıma kazınmıştı. Cok hafif oluşu ve ekranın kucukluğu benim icin taşınabilirliği cok rahat bir cihaz anlamına geliyor.

Her neyse cok uzattım, 13 inc M2 işlemcili MacBook Pro satın aldım. Henuz kargoda, elime ulaşmadı. Acıkcası hakkında fazla araştırma yapmadan, diğer Air veya Pro modelleriyle ustunkoru bir karşılaştırma yaparak biraz ani bir satın alım gercekleşti. Bunda oynak doviz kuru ve enflasyon korkum da buyuk bir etkendi cunku şu an pahalı ise bile, yarından ucuz olduğu kesindi. Sizce pişman olur muyum? Ozellikle satın aldığım MacBook modeli ve genel olarak Windows ve macOS işletim sistemi gecişi hakkında duşunceleriniz neler? Şimdiden teşekkurler.