arkadaslar herkese merhaba.ben tt net sınırsız paketini kullanıyorum 8mb lik. tabiki hic bi zaman 8 mb olmadı.gecen koc net aradı ve bana bir kampanya onerdiler.ilk once bu soru maratonuyla basladı.ttnet kullanıyorsunuz ama hızınız istediginiz gibi deil , cunku bunun nedeni 1 porttan 10 kişiye internet veriyorlar sizinde hızınız etkileniyor.işte tt net yabancıların oldu falan filan tt nete bi sovmedikleri kaldı.kendi kampanyaları ise şoyleymiş.size evraklar yollanıyor ve siz bunları onaylayıp imzaladıktan sonra ttnetten kocnete geciyormussunuz.ilk 10 ay 44 lira sonraki aylar ise 54 lira odeniyomus.(ttnette ise aylık 59.5 lira)vee en onemliside hızımız hic duşmuyormus.1 porttan 1 kişiye internet veriliyormus.tabi bu bana mantıklı geldi ve kabul ettim 1 hafta sonra da evrakları yollayın evime dedim.tam telefonu kapattım sitemizde konu acıcam yine bir telefon geldi ve yine kocnet.. siz bizim kampanyamızı kabul etmissiniz fakat ttnet ile sozleşmeniz varmı dedi bende gecen yıl 2010 a girerken sınırsıza gecmeyi kabul etmiştim dedim.o zamandedi sizin sozleşmeniz var 2012 ye kadar eger bizim kampanyamıza gecerseniz ttnet bizden sozleşmeyi bozdugumuz icin para alıyormuş muşteriden.magdur duruma duşmeyin dedi bende o zaman kocnet kalsın dedim.

şimdi benim aklımda 2 soru kaldı

1)kocnet tt net alt yapısını kullanıyor ve hızınız duşmez diyor bu dogrumu kullanan varmı ???
2) ttnet ile sozleşmemi bozarsam ne kadar para oderim ??

lutfen bilgisi olan varsa yzsın