Selamlar,
Maksimum 6000 TL butce ile bir laptop arıyorum.
Muzik produksiyonu ile uğraşıyorum ve bir laptop istememin temel sebebi de bu. Vokalistimle parca uzerinde konuşacağımız zaman yahut bir studyo kiraladığımızda kendi programımla, kendi ayarlarımla, alıştığım duzenle calışmaya devam etmek icin bir laptop şart gorunuyor artık bana.
Muziğin yanında keyfi olarak grafik tasarımla ilgileniyorum bunun icin de ekran ozellikleri nispeten onem kazanıyor.
Kullandığım programlar:
Muzik icin: Ableton Live (MacBook alırsam eğer
Grafik icin: Adobe Illustrator ve Adobe InDesign
Bu yıl universiteye başlayacağım ve salt bir laptoptan ziyade bana yol arkadaşı olacak, surekli olarak yanımda gezdirebileceğim bir makineye ihtiyacım var. MacBook'a yonelme gerekce olarak bunu gosterebilirim. Taşınabilirliği, mukemmel trackpadi, yarattığı prestij(kabul edelim).
Fakat sıfır bir MacBook almaya gucum yetmiyor bu yuzden ikinci el ilanlarına bir goz attım. Butceme gore 2017 modellerin ustune cıkmak mumkun gorunmuyor. İkinci el MacBook almanın dezavantajları nelerdir?
Şoyle ilginc bir ilan yakaladım: shorturl.at/BOW36
Bunun haricinde bahsettiğim noktalarda iş gorur noktasında gorduğunuz alternatif modeller var ise gormeyi isterim.
Teşekkurler.
link cıkmamış arkadaşlar buyrun: Benim guzel kullanılmış Mac Book Pro 13 "Touchbar ile satıyorum. - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 696580411