Merhabalar değerli Technopat sakinleri,
MacBook Air 2018 ve MacBook Pro 2018 modelleri hakkında yapılan videoları seyrediyordum ve yorumlardaki coğu insanın MacBook'lardan pek hoşlanmadığını hatta kimilerinin nefret ettiğini gordum. Bunların arasında uzun sure boyunca MacBook urunlerini kullanmış insanlar da var. Gorduğum kadarıyla insanlar şu sorunlardan şikayetci;
Fiyatını hak etmiyor olması. Yenilenen modellerin beklentileri karşılamaması, gulunc iyileştirmeler yapılması. Modellerin yenilenmesine rağmen hala daha iki cekirdekli işlemciler kullanıyor olmaları. (MacBook Air 2018) Sadece iki adet Thunderbolt 3 cıkışı olması. (MacBook Air 2018) Sıcaklığın %97'ye kadar cıkması. (MacBook Pro 2018) Her M.2 SSD'nin uygun olmayışı. Rastgele bir M.2 SSD alınarak yukseltme yapılamıyor olması. Bunlar benim gorduğum yorumlardaki eleştirilerdi. Bu konuyu cok merak ediyorum cunku ben MacBook'un tasarımlarını cok beğeniyorum. Cok şık ve ince gozukuyorlar. Ayrıca MacOS cok stabil calışıyor diye biliyorum. Lutfen beni yanlış anlamayın. Sadece neden bu kadar nefret edildiğini anlamaya calışıyorum. Yorumları gorunce cok şaşırdım. Sizin bu konu hakkında duşunceleriniz nelerdir acaba? Lutfen bu konuyu tartışalım.