Arkadaşlar elimdeki Mac Pro 2008 early cihaza bir haftadır sistem kurmaya calışıyorum. Buradaki arkadaşlar macOS Utilities ’in onemini kurulum esnasında cok bahsetmediği icin cihazım ilk denemelerimde sistemi komple iptal etmiş oldum. Cihazda Gigabyte ’a GTX680 2 GB ekran kartı bulunuyor upgrade edilmiş. Bu sisteme guncelleme yapmak istediğinizde orijinal kart olmadığı icin macOS utilities ulaşamıyorsunuz yani yapacağınız yuklemelerde sıkıntı olduğunda benim gibi kala kalıyorsunuz. Şu anki sıkıntım ise cihazın orijinal Radeon 2600XT kartını eski sahibinden istedim şu an takmama rağmen hicbir goruntu alamıyorum. GTX 680 taktığımda goruntu var 2600XT'yi taktığımda goruntu yok. Bunun sebebini bilen var mı? Bir sıfırlama durumu olur mu? Bir de GTX680 ile bootcampla Windows kurulumu sırasında Windows uzerinden bicimlendirme yapmaya calıştığım icin artık cihazı Boot edemiyorum norma macOS ’ta uctu bir yardım edin illaki bir şeyler biliyorsunuzdur. Ya da gercekten Mac konusunda Bilgi sahibi olan bir forum onerin teknik servis onerin artık parasını verip yaptıracağım cunku cok mantıksız hatalar yuzunden 1 haftadır uğraşıyorum.