Selamlar sevgili Technopat ailesi.

Şu an uzerinde durduğum sorunu yaklaşık 1 senedir cozmeye calışıyorum ve ben sorunumu hala cozebilmiş değilim. Oncelikle sitenizde yeni olmakla beraber sitenizi ve iceriklerini cok yararlı buldum ve technopat.net'i okuma listeme bugun itibariyle dahil ettim. Neyse ben konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum sizlerin de değerli vakitlerini bu yazımı okumanızla caldığım icin ozurumu dile getiriyorum.

Benim Sorunum şudur ;

Mid 2007 iMac 20'' Intel kullanıyorum . Daha oncelerde bu kullandığım iMac'e cift sistem (OS X & Windows ) olmak uzere rahatlıkla kullanıyordum, ta ki DVD-RW bozulana kadar.

Şu an kullandığım sistem OS X Yosemite 10.10.2 fakat ben bu iMac'e bir de Windows yuklemek istiyorum Windows'taki kullandığım bazı programlar nedeniyle . DVD-RW calışmadığından dolayı yuklemeyi dahili DVD-RW ile yukleyemiyorum . USB Flash Disk, Harici DVD-RW , Refit vs vs tonlarca şey denedim fakat hala başarı elde edebilmiş değilim. Sizden tek istediğim bu acmış olduğum konuya gecerli bir cevap. Şimdiden teşekkurlerimi sunarım.

Gerekirse TeamViewer gibi yardımcı programlar eşliğinde bilgisayarıma erişimize olanak sunacağım. Tek istegğim Sorunuma Bir neden bulunması . Sağlıcakla.