Merhaba arkadaşlar,
Bugun Vatan PC'den memnun kalmama durumunda iade şartıyla A4Tech X7 F5 model bir mouse aldım. Urunu daha oyunlarda inceleme fırsatım olmadı fakat ele alındığında gelen hissin guven uyandırdığını soyleyebilirim.
X7 F5 Nedir?
A4Tech'in oyun kullanıcıları icin uretmiş olduğu 50 ile 60 TL arasında satılan bir gaming mouse'dur.
A4Tech X7 F5'in Kalitesi
Ele alındığında sağlamlık hissi veren bir urun olduğu ilk gozume carpan şey acıkcası. Ustundeki baskılı yazılar da cok şık duruyor.5 farklı ayarlanabilir hassaslık modu da mevcut. Aynı zamanda kablosu da ip orguyle sarılmış. Genel itibariyle F/P urunu olduğunu soyleyebilirim. Urunun yazılımı da kullanışlı duruyor.
Urunun Genel Bilgileri:
A4Tech X7 F5 Yazılım Kalitesi
Urunun yazılımı kurduğunuzda kişiselleştirilebilir tuşları goruyorsunuz ilk. Acıkcası ilk o dikkatimi cekti. İnternette ileri veya geri donmek icin olan tuşlara başka atamalar yaptım. Profil oluşturup kaydedebiliyor ve yazılım arayuzunden istediğiniz zaman ofis, oyun vb. değişimler yapabiliyorsunuz. İşte urun arayuzunden bir ekran alıntısı:
Urunun Artıları
+Tek tuşla 5 farklı mod değişimi
+ Her modda farklı renge sahip olan mod tuşu
+ Yazılım kalitesi
+ Atanabilir tuşlar
+ Profil oluşturma
+ Urunun genel ozellikleri
+ Gorunum
+ İple orulmuş kablo
Urunum Eksileri:
- Photoscape ile ekran alıntısı alırken bir anda kendini kaptırıp aşağıya kadar gitti.
- Bazen tıklamak istediğim yer yerine başka yere tıklıyor fakat bunun yazılım arayuzden halledileceğini duşunuyorum.
Urunun Fotoğrafları: