Dun gercekleştirdiği etkinlikte iPhone 15 serisiyle yepyeni akıllı saatlerini tanıtan ABD merkezli teknoloji devi Apple, yaklaşmakta olan işletim sistemi iOS 17 ile ilgili de bazı acıklamalarda bulundu. Yapılan acıklamada, yeni işletim sisteminin 18 Eylul 2023 itibarıyla piyasaya suruleceği duyuruldu.
Bugunse Apple'dan iOS 17 ile ilgili yeni bir hamle geldi. Yeni işletim sisteminin yeni genel beta surumu tum kullanıcılar icin yayınlandı. Geliştiriciler ve sıradan kullanıcılar, an itibarıyla iOS 17'nin yeni ozelliklerini deneyimleyebiliyorlar. Test kullanıcılardan gelen son bilgiler ise iOS 17'de dikkat cekici bir yeniliğin daha olacağını gozler onune seriyor. Bu yenilik, en cok da Apple'ın artık sıradanlaşan zil seslerinden sıkılan kullanıcıları mest edecek.
20'den fazla zil ve uyarı sesi geliyor
iOS 17 genel beta surum kullanıcılarından gelen bilgilere gore yeni işletim sistemi, 20'den fazla yeni zil ve uyarı sesiyle gelecek. Kullanıcılar bu sesleri aramalarda ve bildirimlerde kullanabilecekler. Bu arada; Apple'ın gecmişte kullanıma sunduğu bazı sesleri de elden gecirdiğini ve daha iyi kalite icin duzenlediğini belirtelim. Kullanıcılar, yeni zil ve uyarı seslerinin dokunsal geri bildirim ozelliği acısından daha iyi olduğunu soyluyorlar.
iOS 17'nin yeni zil seslerini aşağıdan dinleyebilirsiniz:
iOS 17 genel beta surumu nasıl yuklenir? Adım #1: Buradaki bağlantıya girin ve Apple hesabınız ile kayıt işlemini tamamlayın. Adım #2: Beta Yazılım Programı'na giriş yapın. Adım #3: "iOS cihazınızı kaydettirin" seceneğine dokunun. Adım #4: Telefonunuzun Ayarlar bolumune girin. Adım #5: Yazılım Guncelleme menusunde beta surumu yukleyin. Beta surum yukleme konusuyla ilgili detaylı rehberimize buradan ulaşabilirsiniz.
iOS 17 ile gelecek tum yeni ozellikler icin: iOS 17 guncellemesi alacak iPhone modelleri icin: Webtekno'yu Threads'de takip et, haberleri kacırma